Η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας προχώρησε στην ενίσχυση του προπονητικού τιμ αλλά και του ρόστερ της ανδρικής ομάδας για την φετινή αγωνιστική περίοδο προκειμένου συμμετάσχει με αξιώσεις στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Σε σχετική ενημέρωση επισημαίνονται τα εξής: «Ο Παναγιώτης Χριστοφής, συμφώνησε με την διοίκηση, προκειμένου ο μέχρι πρότινος παίκτης της Ν.Ε. Λαμίας, να ενισχύσει την φετινή προσπάθεια της Λαρισινής ομάδας. Ο Παναγιώτης Χριστοφής, πνευματικό παιδί του Πατρινού προπονητή Λώλου Κακουλίδη, έχει μακρά πορεία στο χώρο και με τις παραστάσεις του από το υψηλό επίπεδο καθώς έχει αγωνιστεί με την μεγάλη ομάδα του Ν.Ο.Π. πολλά χρονιά στην Α1 καθώς και στον τελικό του LEN TROPHY την περίοδο 1998-1999 όπου ο Ν.Ο.Π. έχασε από την Ουίπεστ Βουδαπέστης ενώ έχει αγωνιστεί και σε Κέρκυρα, Ν.Ε. Λαμίας (Α2).

Επιπλέον ,επέστρεψε ο Λαρισαίος περιφερειακός Γιάννης Ευαγγελός, ο οποίος αναδείχτηκε από τις ακαδημίες του Ν.Ο.Λ., με μακρόχρονη θητεία στην Α1 με το σκουφάκι των Ολυμπιακού κατακτώντας 3 πρωταθλήματα Ελλάδας, 3 κύπελλα Ελλάδας και φιναλίστ Κυπέλλου Κυπελούχων υπό την καθοδήγηση του στρατηγού Σέρβου προπονητή κ. Νίκολα Στάμενιτς. Ακόμη έχει θητεύσει σε Ηρακλή, ΠΑΟΚ, ΝΟΒΑ, Χίο (Α1) αλλά και στην Α2 με το σκουφάκι του Ο.Υ.Κ Βολου, Ν.Ε.Λαμιας, Ν.Ο.Λαρισας, ΝΟΒΑ (έχει αναδειχτεί πρώτος σκόρερ με 64 γκολ στην Α2 κατηγορία την σεζόν 2002-2003). Για την νευραλγική θέση του τερματοφύλακα η διοίκηση επέλεξε τον Θάνο Μπεζιλιώτη, μέλος των εθνικών ομάδων νέων και εφήβων που αναδείχτηκε από τις ακαδημίες του συλλόγου. Ο Μπεζιλιώτης σπουδάζει ιατρική στην Θεσσαλονίκη, αποδεικνύοντας ότι συνδυάζονται πρωταθλητισμός και σπουδές σε υψηλό επίπεδο, επιστρέφοντας μετά από διετή δανεισμό στον ΠΑΟΚ με συμμετοχές στην Α1. Επίσης, επέστρεψε στο Ν.Ο.Λ. μετά από τρία χρονιά ο Λαμιώτης περιφερειακός Τζώρτζης Γκρεμήλας με θητεία στον Ν.Ο.Λ. (Α1 & Α2), Νηρέα Λαμίας (Α1 & Α2) και Ν.Ε. Λαμίας (Α2) καθώς και ο 20χρονος περιφερειακός Γιώργος Αλεξανδρής μετά τον μονοετή δανεισμό του στην Νίκη Βόλου.

Ανανέωσε ο φουνταριστός Άγγελος Μερκουριάδης ο οποίος αναμένεται και φέτος να αποτελέσει το ΄΄βαρύ πυροβολικό΄΄ της ομάδας ενώ συνεχίζει να μεταδίδει τις γνώσεις του στις ακαδημίες, όπου ανέλαβε προπονητής της ομάδας παίδων και στοχεύει σε κάτι αντίστοιχο μετά την περσινή επιτυχία της ομάδας εφήβων που κατέλαβε την 6η πανελλήνια θέση. Προπονητής της ανδρικής ομάδας ανέλαβε ο Λαμιώτης Κώστας Ζουμπουλιάς με στόχο την όσο δυνατόν καλύτερη πορεία της ομάδας στην Β΄ Εθνική αναδεικνύοντας και αθλητές από την ακαδημία του συλλόγου. Καθήκοντα βοηθού προπονητή αναλαμβάνει ο Ηλίας Μπαλαμπάνης. Η επίσημη πρώτη της ομάδας ορίστηκε για το σαββατοκύριακο 30-31 Οκτωβρίου οπού θα παραβρεθεί σύσσωμη η ανδρική ομάδα και το προπονητικό τιμ. Προπονητής των mini παίδων ανέλαβε ο Ηλίας Μπαλαμπάνης με στόχο και οι επόμενες γενιές να στοχεύσουν σε καλά πλασαρίσματα στις τελικές 10 άδες των πανελληνίων πρωταθλημάτων , και ο Γιώργος Μάνδαλος στα αρχικά στάδια εκμάθησης της υδατοσφαίρισης.

«Το Δ.Σ. καλοσωρίζει τον Παναγιώτη Χριστοφή, τον Γιάννη Ευαγγελό, τον Τζώρτζη Γκρεμήλα, τον Θάνο Μπεζιλιώτη, τον Γιώργο Αλεξανδρή αλλα και τον Κώστα Ζουμπουλιά στην οικογένεια του Ν.Ο.Λ. Αποτελεί τιμή για την οικογένεια του Ν.Ο.Λ. η επιστροφή τους καθώς με το ήθος και την αγωνιστική αξία τους αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλους μας και θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το 95% του ρόστερ της ανδρικής ομάδας της φετινής σεζόν θα αποτελείται από Λαρισαίους αθλητές. Με την κίνηση αυτή θέλουμε να ενεργοποιήσουμε όλους τους παλαιούς παράγοντες της υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Λ. να έρθουν πάλι κοντά μας ενώ με την συσπείρωση αυτή προσδοκούμε και στην βοήθεια του δημάρχου της πόλης μας κ. Καλογιάννη αλλά και του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ .Αγοραστού για μια νέα αρχή στο πόλο της Λάρισας».