Σε μία μεταγραφή… εκ των έσω προχώρησε η ΑΕΛ αφού για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των «βυσσινί» το 2016 προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα ο Σεμπαστιάν Ναγιάρ.

Ο Αργεντινός μέσος, που είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ΑΕΛ φέτος μαζί με τον Μίλαν Μπόγιοβιτς, έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Τρίτης και πλέον υπολογίζεται και πάλι από τον Ράτκο Ντόστανιτς. Υπενθυμίζεται πως λίγες μέρες πριν τον αγώνα στις Σέρρες ο Ναγιάρ προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο στην προπόνηση όταν αρνήθηκε να μετάσχει σε άσκηση με συμπαίκτες του κατόπιν υπόδειξης του προπονητή. Ο Αργεντινός αντέδρασε έντονα και άρχισε να μιλά έντοντα τόσο στον Ράτκο Ντόστανιτς όσο και σε γυμναστές, με τους συμπαίκτες του να μην μπορούν να τον ηρεμήσουν.

Η ΠΑΕ κάλεσε τον παίκτη σε απολογία και μετά από αυτή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως το επεισόδιο δεν θα στερήσει την παραμονή του παίκτη στην ΑΕΛ, καλώντας τον στο μέλλον να μην υποπέσει σε ανάλογο πειθαρχικό παράπτωμα. Έτσι, μετά από δύο εβδομάδες εκτός προπονήσεων, ο Ναγιάρ είναι πλέον εκ νέου στα πλάνα του Ράτκο Ντόστανιτς, ενόψει των δύσκολων αγώνων που έρχονται στο πρωτάθλημα της Football League.