Με το… αριστερό ξεκίνησε η σεζόν για την ΑΕΛ, όχι μόνο αγωνιστικά λόγω της ήττας από τον Αστέρα που έφερε τους "βυσσινί" με το… ενάμιση πόδι εκτός συνέχειας στον θεσμό, αλλά και εξωαγωνιστικά, καθώς ένας από τους βασικούς παίκτες της ομάδας αναμένεται να αποχωρήσει από αυτή λόγω πειθαρχικού παραπτώματος στην προπόνηση της Πέμπτης.

Ο λόγος για τον Σεμπαστιάν Ναγιάρ, ο οποίος στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης υπέπεσε σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα. Ο Αργεντινός μέσος αρνήθηκε να συμμετάσχει σε άσκηση της προπόνησης σύμφωνα με τις οδηγίες του Ράτκο Ντόστανιτς, με τον Ναγιάρ να αρνείται να υπακούσει και να προκύψει ένταση. Μάλιστα, οι τόνοι ανέβηκαν με τον Ναγιάρ να ανταλλάζει "βαριές κουβέντες" τόσο με τον Σέρβο τεχνικό και έναν από τους γυμναστές. 

Το επεισόδιο ενόχλησε τη διοίκηση της ΑΕΛ, ενώ και ο Ράτκο Ντόστανιτς εμφανίζεται κάθετος στην αποχώρηση του παίκτη, καθώς είχε πρωταγωνιστήσει σε επεισόδιο με τον Μίλαν Μπόγιοβιτς στο παρελθόν. Ο ίδιος κλήθηκε σε απολογία απέναντι στη διοίκηση και μετά από αυτή θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του στη Λάρισα.

Ο Σεμπαστιάν Ναγιάρ προς το παρόν προπονείται μόνος του και όπως αναμενόταν δεν βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.