Να αρθεί η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα που του έχει επιβληθεί, μέχρι να κριθεί το μέλλον του, ζήτησε ο Αχιλλέας Μπέος με έγγραφο του. Ο δήμαρχος Βόλου, με επιστολή του στον Πρωθυπουργό και τον Άρειο Πάγο ζητά να του επιτραπεί να επισκέπτεται το εξωτερικό, λόγω υποχρεώσεων.

Κι αυτό γιατί βρίσκεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και με εγγύηση 300.000 ευρώ, ενώ του έχει επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση οποιασδήποτε ενασχόλησης εν γένει με το ποδόσφαιρο και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα αφού, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ήταν επικεφαλής ομάδας με σκοπό τη χειραγώγηση αγώνων για στοιχηματικούς λόγους. Και μπορεί ο δήμαρχος της γείτονος να μην μπορεί να πάει στο εξωτερικό, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ταξιδεύει στο… εσωτερικό.

Όπως μαθαίνουμε, ζει και αναπνέει, για το κυριακάτικο παιχνίδι στο Αλκαζάρ μεταξύ της ΑΕΛ και του Ολυμπιακού Βόλου, το οποίο εκτός όλων των άλλων παρουσιάζει και μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Εκείνο που δεν ξέρουμε ακόμα, είναι αν θα περάσει από το δημαρχείο να ευχαριστήσει τον Καλογιάννη για το εκχιονιστικό που του είχε στείλει στις γιορτές. 

Λέτε να δουν παρέα το ματς;