Στις νίκες επέστρεψε η ΑΕΛ που κέρδισε στο Αλκαζάρ τον Αγροτικό Αστέρα με 1-0 με γκολ του Μπόγιοβιτς.

Με την ώθηση της έδρας οι «βυσσινί» ξεκίνησαν πολύ καλύτερα το ματς έχοντας σαφή υπεροχή και περιορίζοντας ουσιαστικά την ομάδα του Ευόσμου στο μισό γήπεδο. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για τους γηπεδούχους μόλις στο 3’ με τον Γιάντση να στέλνει την μπάλα άουτ με κοντινή προβολή. Σε υψηλού ρυθμούς συνέχισε η ΑΕΛ δείχνοντας όμως δυσκολία στο να δημιουργήσει φάσεις, καθώς υστερούσε στην τελική πάσα.

Έτσι, από το 20’ και μετά ο Αγροτικός έχοντας κλείσει καλά τους διαδρόμους προς την εστία του Ταταρίδη διατηρούσε άνετα την εστία του ανέπαφη και η ομάδα της Λάρισας είχε μια «φλύαρη» υπεροχή». Τελικά όμως οι προσπάθειες των φιλοξενούμενων καρποφόρησαν στο 36’ με τον Μπόγιοβιτς να επιχειρεί το δυνατό σουτ και νικώντας τον Ταταρίδη να ανοίγει το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα του ματς δεν άλλαξε, με την ΑΕΛ να «απειλεί» για πρώτη φορά με τον Ελιομάρ να εκτελεί το φάουλ στέλνοντας την μπάλα άουτ στο 54’. Έκτοτε χρειάστηκε να περάσουν 20 λεπτά για την επόμενη αξιόλογη στιγμή με τον Πίντο να κάνει το σουτ και την μπάλα να περνάει άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Μπόγιοβιτς στο 78’. Το 1-0 εν τέλει δεν άλλαξε ως το σφύριγμα της λήξης καθώς και η τελευταία προσπάθεια του Πίντο για τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις κατέληξε άουτ.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Κουρτεσιώτης, Μουλόπουλος, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Μελισσάς, Πινδώνης, Περίκο (73' Πίντο), Γιάντσης (62΄Καρανίκας), Ελιομάρ, Μπόγιοβιτς (81' Λύρας)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Ταταρίδης, Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Καπίας, Ντόικιτς, Σαμουηλίδης (87' Κουρέλλας), Τσεμπερίδης, Στεφανίδης, Βελλίνης, Καρακατσάνης (70' Καθάριος), Μίλιτς (71' Παλάσκας)