Με κάθε επισημότητα διεξήχθη την Τρίτη  στην καυτή Λάρισα και το AEL FC ARENA η πρώτη προπόνηση της νέας ΑΕΛ μπροστά στον κόσμο.

Παρά την έντονη ζέστη και το γεγονός πως η αγορά της πόλης ήταν κλειστή περίπου 1.500 φίλαθλοι της ομάδας έδωσαν δυναμική παρουσία με φωνές και συνθήματα. Το παρών έδωσαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, το νέο προπονητικό επιτελείο, καθώς επίσης και ο νέος μεγαλομέτοχς της ΠΑΕ Αλέξης Κούγιας με τον τεχνικό διευθυντή Θωμά Κυπαρίσση. 

Οι παίκτες προπονήθηκαν κάτω από τις οδηγίες του Ράτκο Ντόστανιτς, υπό τους ήχους των συνθημάτων των Monsters, με τον Σέρβο τεχνικό να δηλώνει πως μαζί με τον κόσμο η ΑΕΛ μπορεί να βρεθεί και πάλι στη Super League, ενώ λείπουν ακόμα κάποιοι παίκτες για να "κλείσει" το ρόστερ. Πριν αρχίσει η προπόνηση έγινε και αγιασμός από ιερέα.

"Κούγια, μην παίξεις με την ΑΕΛ"

Οι οργανωμένοι μάλιστα έστειλαν διακριτικά το μήνυμά τους στον μεγαλομέτοχο, καθώς έχουν… πάθει με τον Βαγγέλη Πλεξίδα την τελευταία διετία, αναρτώντας στο πέταλο του Arena ένα πανό που έλεγε "Κούγια, ούτε να σκεφτείς να παίξεις με την ΑΕΛ". "Δεν δεν έχω παίξει ποτέ με το ποδόσφαιρο και με καμία όμαδα και ήμουν πάντα απέναντι με όλους όσους έπαιξαν τέτοια παιχνίδια. Θέλω να βλέπουμε μαζί τα παιχνίδια με τους Monsters", ήταν η απάντηση Κούγια.

"Βυσσινί" και ο Γιοβάνοβιτς

Στο μεταξύ η ΑΕΛ έκλεισε και έναν ακόμα παίκτη που έχει μάλιστα παραστάσεις από Super League. Ο λόγος για τον Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς που από το 2011 αγωνιζόταν με τη φανέλα του Εργοτέλη. Ο 28χρονος Σέρβος αμυντικός υπέγραψε και αυτός για 2 χρόνια με τους "βυσσινί". O Γιοβάνοβιτς βρέθηκε στα επίσημα του Arena.

Αργοπορημένος, αλλά... αποθεώθηκε ο Τσιμπάμπα

Εκεί και ο Αφρικανός στράικερ Ζοέλ Τσιμπάμπα, που επέστρεψε στην ΑΕΛ αν και με καθυστέρηση. Ο Κονγκολέζος βρέθηκε στην κερκίδα και έβγαλε φωτογραφίες με τον κόσμο των "βυσσινί", αφού δεν πρόλαβε να κάνει προπόνηση. 

Newsroom kosmoslarissa.gr, με πληροφορίες και εικόνες από athleticlarissa.gr