Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε την περασμένη Πέμπτη η απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Football League για τη ρίψη κροτίδων από φιλάθλους και την είσοδο κάποιων στον αγωνιστικό χώρο στη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΛ με τον Εργοτέλη.

Στο πρόστιμο των 49.650 € και των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών η ΠΑΕ αντέδρασε άμεσα με έφεση, η οποία ορίστηκε να εκδικαστεί την Τετάρτη στις 16:30 το απόγευμα. Σύμφωνα με την τιμωρία η ΑΕΛ απαγορεύεται να έχει κόσμο στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αγροτικό Αστέρα και με τη σημερινή έφεση ελπίζει να αρθεί η ποινή, αν και αυτό φαντάζει δύσκολο. 

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωση η ΠΑΕ: «Για την Τετάρτη 11/11/15 και ώρα 16:30 προσδιορίστηκε η εκδίκαση της εφέσεως την οποία κατέθεσε η ΠΑΕ ΑΕΛ κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστού Βόμβα, με την οποία η ΠΑΕ ΑΕΛ τιμωρήθηκε με την εξοντωτική ποινή των δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 50.000€, γιατί από τους 15.000 που ευρίσκονταν στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη τρεις άναψαν τρεις πυρσούς, ένας πέταξε ένα άδειο χάρτινο ποτήρι  στον αγωνιστικό χώρο και δέκα εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο με τά το σφύριγμα της λήξης  για να πανηγυρίσουν με τους παίκτες».