Οι "κίτρινοι" θα αντιμετωπίσουν στο κλειστό της Νεάπολης τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας, σε έναν αγώνα τα έσοδα του οποίου θα ενισχύσουν τα παιδιά που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι με φιλανθρωπικό σκοπό και η Κ.Α.Ε. Άρης απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της Λάρισας να γεμίσει το κλειστό της Νεάπολης. Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν πέντε ευρώ, ενώ θα υπάρχει φθηνότερο εισιτήριο (3 ευρώ) για όσους θελήσουν να στηρίξουν την προσπάθεια, αλλά δε θα μπορέσουν να δώσουν το "παρών".

Μούρτος: "Για τα παιδιά που έχουν ανάγκη"

Ο αρχηγός του Άρη, Σπύρος Μούρτος, έστειλε το δικό του μήνυμα για τον πολύ σημαντικό αγώνα του Σαββάτου.

"Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα αγωνιστούμε σε ένα φιλικό το οποίο δείχνει την ανθρώπινη διάσταση του αθλητισμού. Μία ομάδα οφείλει να είναι ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα, άλλωστε ο αθλητισμός είναι κομμάτι της κοινωνίας μας. Ο Άρης έχει δείξει πολλές φορές το ανθρώπινο και κοινωνικό πρόσωπό του και θα το κάνει ακόμα μία φορά, το Σάββατο στη Λάρισα. Η σημασία αυτού του αγώνα είναι ακόμα μεγαλύτερη, αφού μιλάμε για την ενίσχυση των παιδιών που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση. Καλούμε όλο τον κόσμο να δώσει το «παρών» στο κλειστό της Νεάπολης και να βοηθήσει με την παρουσία του τα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας".

sport24