O Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας διοργανώνει για ακόμα μια σεζόν ένα τουρνουά που έχει όλα τα φόντα για να μείνει στην Ιστορία. Η Ελασσόνα θα φιλοξενήσει σήμερα Παρασκευή και αυριο Σάββατο, 18 και 19 Σεπτεμβρίου, 3 ομάδες της Α1 Εθνικής κατηγορίας με πρώτο και καλύτερο τον νταμπλούχο Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός, που θα είναι το μεγάλο όνομα του τουρνουά, θα κατέβει με όλα τα αστέρια του και τις νέες του αθλήτριες στο πρώτο φιλικό της σεζόν κι όλοι περιμένουν με αγωνία να δουν τι έχει χτιστεί στο Ρέντη.

Από την άλλη θα θαυμάσουμε τις δύο ομάδες από τις 3 ομάδες που ανέβηκαν φέτος στην Α1. Πρόκειται για τον Άρη Θεσσαλονίκης που επιστρέφει ξανά στα σαλόνια της Α1 γυναικών, που με αρκετές μεταγραφές έχει στόχο να κάνει μια πολύ καλή πορεία και να πλασαριστεί στην καλύτερη δυνατή θέση.

Η τρίτη ομάδα της παρέας είναι ο Φιλαθλητικός-Λαρισαϊκός, ο «γείτονας» της Ελασσόνας που κάνει φέτος το ντεμπούτο του στην κατηγορία των μεγάλων. Μια ομάδα με πολύ όρεξη και την ανυπομονησία του «πρωτάρη» που θέλει να ξεχωρίσει και να παραμείνει φυσικά στην κατηγορία.

Η τέταρτη ομάδα είναι φυσικά η διοργανώτρια Ελασσόνα που με σταθερά βήματα χτίζει μια υγιή και καλοδουλεμένη νεανική ομάδα, που έχει ως στόχο το καλύτερο δυνατό στην Α2 που αγωνίζεται για ακόμη μία χρονιά.

Tο πρόγραμμα του τουρνουά:

Παρασκευή 18/09

ΑΡΗΣ – ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (18:00)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (20:00)

Σάββατο 19/09

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ (17:00)

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ (19:00)

Η διοίκηση της ομάδας της Ελασσόνας καλεί το φίλαθλο κόσμο της περιοχής, να παρευρεθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Ελασσόνας, γιατί θεωρεί πως θα είναι μια καλή ευκαιρία για να δει από κοντά υψηλό θέαμα, εξαιτίας του σπουδαίου επιπέδου των ομάδων που θα συμμετέχουν.