Δεν έχουν τέλος τα ευτράπελα στην ΑΕΛ τις τελευταίες μέρες. Μετά τη νέα ανακοίνωση του μεγαλομετόχου Βαγγέλη Πλεξίδα πως αν δεν βρεθεί αγοραστής για να πάρει τις μετοχές του η ομάδα θα καταλήξει στον Δήμο Λαρισαίων, σήμερα δύο παίκτες της ομάδας συνελήφθησαν γιατί δεν έχουν άδεια παραμονής στη χώρα!

Ο λόγος για τους Πίντο και Ελιομάρ οι οποίοι πήγαν στο αστυνομικό μέγαρο Λάρισας το πρωί της Τετάρτης προκειμένουνα βγάλουν ένα γνήσιο της υπογραφής τους, ώστε να γίνει εξουσιοδότηση σε τρίτους για να εισπράξουν τα χρήματα, μετά τις πληρωμές που έκανε ο κ. Πλεξίδας. Ωστόσο, εκεί διαπιστώθηκε πως οι δύο ξένοι δεν είχαν άδεια παραμονής στη χώρα, καθώς αυτή που τους είχε εκδοθεί έχει λήξει, με αποτέλεσμα να συλληφθούν επί τόπου από τους αστυνομικούς. 

Γρήγορα κινήθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες και μετά από λίγες ώρες στο κρατητήριο της αστυνομίας οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι με τη διαβεβαίωση πως θα εγκαταλείψουν την Ελλάδα μέσα σε διάστημα 30 ημερών, ειδάλλως θα συλληφθούν εκ νέου, όπως προβλέπει ο νόμος.