Χωρίς σταματημό συνεχίζει τις μεταγραφές του Ιανουαρίου η ΑΕΛ καθώς και σήμερα ανακοίνωσε έναν ακόμα παίκτη, τον τέταρτο σε τέσσερις μέρες, ενώ παράλληλα γνωστοποίησε πως πέντε παίκτες αποχωρούν από το ρόστερ για διαφορετικούς λόγους.

H νέα μεταγραφή για την ΑΕΛ είναι ο Αλέξανδρος Ζέρης που υπέγραψε στους “βυσσινί” για 3,5 χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Βόλου. Αύριο αναμένεται να γίνει η παρουσίασή του το μεσημέρι από τον Θωμά Κυπαρίσση. Υπενθυμίζεται πως μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί οι Βαρέλα, Δαμιανάκης και Ρέντζας. 

“H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση με συμβόλαιο 3,5 ετών του Αλέξανδρου Ζέρη. Ο Αλέξανδρος Ζέρης αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ και είναι γεννημένος το 1994.

Ο Αλέξανδρος Ζέρης προέρχετσαι από τη Νίκη Βόλου στην οποία υπήρξε αναντικατάστατο στέλεχος πριν μεταγραφεί στον Ολυμπιακό Βόλου και μετά από τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου το καλοκαιρι του ’12 μεταγράφηκε στον Παναιτωλικό όπου αγωνίστηκε ένα χρόνο στην Κ20. Αμέσως μετά την επάνοδο του Ολυμπιακού Βόλου στη Football League το καλοκαίρι του ’13 επανήλθε στον Ολυμπιακό Βόλου και υπήρξε αναντικατάστατο στέλεχος τόσο την προηγούμενη περίοδο όσο και την τρέχουσα. Διακρίνεται για τη μεγάλη του ταχύτητα και την τεχνική του. Τον ποδοσφαιριστή θα παρουσιάσει αύριο στις 13:00 ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ Θωμάς Κυπαρίσσης”, επισημαίνει η ΑΕΛ στην ανακοίνωση για τον Ζέρη.

Ξαφνικό τέλος για Νικολακάκη και Μπουντόπουλο

Οι μεταγραφές που έκανε η ΑΕΛ το τελευταίο διάστημα σημαίνουν και ανακατατάξεις στο έμψυχο δυναμικό της και χθες οι «βυσσινί» ζήτησαν από τους Νικολακάκη και Μπουντόπουλο να λύσουν τα συμβόλαιά τους, κινήσεις που δεν ήταν αναμενόμενες, καθώς πρόκειται για παίκτες που είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής με τους «βυσσινί» φέτος. Μάλιστα, ο Νικολακάκης δεν έκρυψε την πικρία του για την απόφαση, γράφντας στο προφίλ του στο Facebook «Μια μέρα οι άνθρωποι που δεν πίστεψαν σε εσένα, θα αφηγούνται πώς σε γνώρισαν». Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΛ ανέφερε τα εξής: «Μετά τις μεταγραφές του Νίκολας Βαρέλα και των Βασίλη Ρέντζα και Αλέξανδρου Ζέρη η ΠΑΕ ΑΕΛ ζήτησε να λύσουν τα συμβόλαιά τους ο Μανώλης Νικολακάκης και ο Γιώργος Μπουντόπουλος λόγω του ότι στη θέση του δεξιού μπακ υπάρχουν πλέον οι Γιάννης Μασούρας, Βασίλης Ρέντζας, Αλέξανδρος Ζέρης και στις θέσεις των περιφερειακών κηνυγών οι Μανώλης Ροβίθης, Βασίλης Κουτσιανικούλης, Νίκολας Βαρέλα, Οσμάν Πατο και Τάσος Κρητικός. Η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την προσφορά των δύο ποδοσφαιριστών αλλά θέλει να τους δώσει τη δυνατότητα να αγωνίζονται ενώ στην ΑΕΛ είναι πολύ πιθανόν να είναι εκτός 18αδας».

Φεύγουν δανεικοί τρεις νέοι

Μετά τις αποδεσμεύσει η ΠΑΕ ΑΕΛ παραχωρεί και με δανεισμό τρεις παίκτες τις για να «ελαφρύνει» το ρόστερ της. Ο λόγος για τους Καμπλιώνη, Χάμο και Μανακούσιο, όπου θα δοθούν σε ομάδες για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Μάλιστα η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει ήδη ενημερώσει για τις προθέσεις της, τις ομάδες της Γ΄εθνικής του νομού, έτσι ώστε να έρθουν σε επαφή μαζί τους και να εντάξουν τους παίκτες στο δυναμικό τους. Αναλυτικά: «Δανεικοί σε ομάδες της επιλογής τους θα παραχωρηθούν μέχρι αύριο οι ποδοσφαιριστές Καμπλιώνης, Χάμος και Μανακούσιος ώστε να πάρουν παιχνίδια. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ επικοινώνησε με τις διοικήσεις του Τυρνάβου, της Τσαριτσάνης και του Δωτιέα Αγιάς και τους έκανε γνωστή την πρόθεσή της να δώσει δανεικούς τους συγκεκριμένους παίκτες ώστε να έρθουν σε επαφή μαζί τους και να τους αποκτήσουν».

Συνεργασία με Απόλλωνα Λάρισας

Συνεργασία ανάμεσα σε ΑΕΛ και Απόλλωνα Λάρισας σε επίπεδο ακαδημιών και όχι μόνο αναμένεται να υπάρξει μετά την παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ, Αλέξη Κούγια στην κοπή πίτας του Απόλλωνα. Αυτό επιβεβαιώνει τις δηλώσεις του καλοκαιριού του Αλέξη Κούγια για συνεργασία με ερασιτεχνικές, και όχι μόνο, ομάδες του Νομού Λάρισας. Στην εκδήλωση οι δύο άντρες μίλησαν για αδελφοποίηση των δύο σωματείων.