Πριν την έναρξη του φιλικού με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης την Παρασκευή, οι παίκτες των γηπεδούχων μαζί με εκείνους της ΑΕΛ άφησαν ανθοδέσμες στη μνήμη του παλαίμαχου άσου των "βυσσινί", Γιώργου Μητσιμπόνα. 

Ο Γιώργος Μητσιμπόνας καταγόταν από την Τσαριτσάνη Λάρισας, με την ομάδα τα τελευταία χρόνια να αγωνίζεται σε γήπεδο που έχει πάρει το όνομά του. Φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΛ σε περισσότερους από 250 αγώνες, όντας εκ των βασικών πρωταγωνιστών του πρωταθλήματος του 1988.

Επίσης, ο Γιώργος Μητσιμπόνας αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και αργότερα στον Ολυμπιακό.

Ο θάνατος του

Στις 13 Σεπτεμβρίου του 1997 λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι και ενώ κατευθυνόταν μαζί με τον φίλο του και δημοσιογράφο Νίκο Μίχο προς την Κοζάνη όπου ο Τύρναβος θα έδινε φιλικό αγώνα προετοιμασίας με την τοπική ομάδα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Μητσιμπόνας συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ημιφορτηγό στο ύψος του χωριού Γιάννουλη. Ο Μητσιμπόνας τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Λάρισας όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. Η κηδεία του έγινε την επόμενη μέρα σε βαρύ κλίμα στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας παρουσία πλήθους κόσμου.

Φωτογραφίες από athleticlarissa.gr