Συνελήφθησαν, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στη χ/θ 382 της Π.Α.Θ.Ε., από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Γόννων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αφγανιστάν, ηλικίας 27 και 29 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών μεταναστών.  

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες κατελήφθησαν να μεταφέρουν και να προωθούν στο εσωτερικό της χώρας με Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, ο πρώτος ως ιδιοκτήτης και ο δεύτερος ως οδηγός, τρεις γυναίκες ομοεθνείς τους, ηλικίας 15, 24 και 27 ετών.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι τρεις γυναίκες, είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα κατά το παρελθόν, ενώ συμφωνήθηκε η μεταφορά τους με το αυτοκίνητο, από Αθήνα για Θεσσαλονίκη, έναντι αδιευκρίνιστου μέχρι στιγμής χρηματικού ποσού, προκειμένου να προωθηθούν από εκεί στο εξωτερικό.

Το εν λόγω όχημα κατασχέθηκε, καθώς επίσης το χρηματικό ποσό των (830) ευρώ και πέντε (5) κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων.

Οι συλληφθέντες  θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, στον οποίο θα υποβληθεί και η σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος των τριών γυναικών, για παραβίαση των περιορισμών διαμονής.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Γόννων.