Χθες στις 29 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του βουλευτή Λάρισας Νίκου Παπαδόπουλου με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου στην Αθήνα. 

Κατά την συνάντηση ο βουλευτής έθεσε υπ’όψιν του αρμόδιου Υπουργού το ζήτημα των βαμβακοπαραγωγών οι οποίοι είναι απλήρωτοι ένα  μήνα ένεκα της έλλειψης τιμολόγησης βάμβακος από τις βιομηχανίες με αποτέλεσμα την μη πληρωμή της παραγωγής που έχει συγκομιστεί .Ο Υπουργός δεσμεύτηκε να κινηθούν οι διαδικασίες προκειμένου να τηρηθούν από τις βιομηχανίες οι ισχύουσες νομικές διατάξεις. 

Εν συνεχεία ο βουλευτής έθιξε το γεγονός της χαμηλής τιμής αγοράς των μήλων από τους εμπόρους και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς, μια περιοχή με κύρια αγροτική απασχόληση την παραγωγή μήλου. Συζητήθηκαν τρόποι μείωσης του κόστους παραγωγής καθώς και το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση για το νέο μοντέλο συνεταιρισμών, που μπορεί να συμβάλλει άμεσα και ανέξοδα στην αύξηση τιμής πώλησης των προϊόντων από τους παραγωγούς στους εμπόρους. 

Τέλος τέθηκαν τα προβλήματα λειτουργίας και συντήρησης της Αβερώφειου Γεωργικής Σχολής Λάρισας, ζητήματα που πρέπει να λυθούν άμεσα με σκοπό την ανάδειξή και την συνέχιση του έργου, της προσφοράς και της μεγάλης ιστορίας της Σχολής στον παραγωγικό ιστό της χώρας.