Το τσίπουρο και ο Τύρναβος θεωρούνται από πολλούς ταυτόσημες έννοιες, χάρη στην μακραίωνη παράδοση η οποία διατηρείται αναλλοίωτη στους αιώνες και περνά από γενιά σε γενιά και κάνουν τον Τύρναβο να αποτελεί την ιδιαίτερη πατρίδα του εκλεκτού ποτού.

Επίσης πολλοί είναι οι Λαρισαίοι που καθημερινά επισκέπτονται τα τσιπουράδικα της πόλης για να γευθούν τόσο τους υπέροχους μεζέδες, όσο και το μοναδικό, σε γεύση, τσίπουρο.  Τώρα έρχεται να προστεθεί και κάτι νέο για τους λάτρεις του τσίπουρου.

Το τσίπουρο σε συνδυασμό με χυμό λάιμ και τζίντζερ που δίνει ένα εκρηκτικό, πικάντικο  και δροσερό αποτέλεσμα. Ο επιχειρηματίας που προώθησε στο εξωτερικό το luxury ελαιόλαδο αποφάσισε να δημιουργήσει κάτι πολύ πιο πρωτοποριακό, την πρώτη ελληνική σειρά ποτών RTDs (Ready to Drink) από ελληνικά αποστάγματα.

Το όνομα της σειράς είναι Yamas και αποτελείται από χαμηλόβαθμα αλκοολούχα ποτά (με 4% αλκοόλ), πλούσια σε ανθρακικό, συνοδευόμενα από διάφορες γεύσεις: Ούζο με λεμόνι, Μαστίχα με πορτοκάλι και Τσίπουρο με lime και ginger, σε μια vintage συσκευασία περιεκτικότητας 275 ml.

Όπως εξήγησε επιχειρηματίας «η σειρά προϊόντων "YAMAS" ενσωματώνει σε ένα μπουκάλι τη φιλία, τη διασκέδαση, το χαμόγελο, τον ήλιο, τη θάλασσα και την παράδοση της Ελλάδας. Ένα  προϊόν 100% ελληνικό, το οποίο διατηρεί την ποιότητα των παραδοσιακών γεύσεων σε ένα άριστο αποτέλεσμα που ικανοποιεί όλες τις ηλικίες, άνδρες και γυναίκες». Θα αναστενάξουν οι παραλίες…