Επιδείνωση του καιρού αναμένεται σταδιακά από το απόγευμα στη Μακεδονία, τη Θράκη, την Ήπειρο και κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Θεσσαλία όπου θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πιθανόν ισχυρούς ανέμους.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπεται αίθριος καιρός.  Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες,. Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα φαινόμενα στην Ήπειρο θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και από το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Θεσσαλία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Την Παρασκευή ο άστατος καιρός θα συνεχιστεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες καταιγίδες κατά περιόδους κυρίως στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, αλλά σταδιακά μέχρι το βράδυ θα εξασθενήσουν.