Έκπληξη προκάλεσε το άκουσμα του «λουκέτου» του OK Radio 104,8 με την έλευση του νέου έτους στη Λάρισα.

Ο αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός σταμάτησε τη λειτουργία του απροειδοποίητα, καθώς ο επιχειρηματίας και εν ενεργεία αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Παναγιώτης Κιούσης, δεν τα βρήκε με τον ιδιοκτήτη της συχνότητας από τον οποίο και τη νοίκιαζε, με αποτέλεσμα ο σταθμός να πάψει να εκπέμπει ζωντανό περιεχόμενο και από τις 4 Ιανουαρίου να παίζει απλώς μουσική, ενώ έχει σταματήσει η αναμετάδοση από το διαδίκτυο.

Toν Δεκέμβριο μάλιστα ο σταθμός μετακόμισε σε νέες εγκαταστάσεις -από την παλιά εθνική  στην οδό Μανωλάκη- και τίποτα δεν προμήνυε το ξαφνικό τέλος του. Πιο έκπληκτοι απ’ όλους έμειναν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι πληροφορήθηκαν παραμονές Πρωτοχρονιάς πως από Δευτέρα δεν θα δούλευαν πια.

Η πλευρά του επιχειρηματία διαμηνύει πως ο λόγος που δεν συνεχίστηκε η ενοικίαση ήταν οι οικονομικές απαιτήσεις του ιδιοκτήτη της ραδιοφωνικής συχνότητας, οι οποίες φαίνεται πως ανέβηκαν κατακόρυφα με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η συνέχιση της συνεργασίας.

Επιχειρηματικό ενδιαφέρον για τη συνέχιση του σταθμού υπάρχει, μεταξύ άλλων και από τον ιδιοκτήτη αλυσίδας σούπερ μάρκετ Παναγιώτη Τσουμάνη, αλλά προς το παρόν δεν διαφαίνεται συμφωνία στον ορίζοντα.

Γ.Τ.