Με τρία κορίτσια από την Αιθιοπία συνεργάζεται φέτος το καλοκαίρι η Άννα Βαγενά στο εστιατόριο  του θεάτρου Μεταξουργείου στην Αθήνα. Στην κουζίνα του «Άννας» η Λαρισαία βουλευτής και ηθοποιός προσθέτει στο μενού της αιθιοπικές γεύσεις και το μετατρέπει σε «Άννας –Τaitu».  

Κρατάει όμως τα ελληνικά σουβλάκια, τους κεφτέδες, τις πίτες –μαραθόπιτες, κιμαδόπιτες, σφακιανές– και τον κλασικό τραχανά μόνο που πλέον η ελληνική κουζίνα συγκατοικεί με την αιθιοπική.  Καυτερά κρεατικά, ντορουάτ (κοτόπουλο με καυτερή σάλτσα κι αυγό ), αλίτζα (λάχανο με πατάτες κρεμμύδι και καρότο στην κατσαρόλα ) και άλλα, δίνουν στο μενού του εστιατορίου αιθιοπικό χρώμα. Καλοφαγάδες… σπεύσατε.