Με δύο παραστάσεις κάνει Πρεμιέρα μεθαύριο Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι και με δεύτερη παράσταση στις 3 το απόγευμα, το έργο για μικρά παιδιά  του Παναγιώτη Σουπιάδη με τις  τρελές: «ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΙΝΟΚΙΟ».

Την παράσταση ανεβάζει για πρώτη φορά η «ΜΙΚΡΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ» του «Θεάτρου Τεχνών», καθιερώνοντας την παραγωγή Θεατρικών παραστάσεων που απευθύνονται αποκλειστικά στα παιδιά μικρών ηλικιών, από 4 μέχρι και 8 ετών (Νηπιαγωγείου – Α΄και Β΄τάξεις Δημοτικών Σχολείων.)

…Πρόκειται για μια εξαιρετική Θεατρική μεταφορά που έκανε ο Παναγιώτης Σουπιάδης  στην πασίγνωστη Παραμυθο-Ιστορία του Πινόκιο και του Τσεπέτο, καθώς και πολλών άλλων ηρώων, μικρών χαριτωμένων ζώων…και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο «Λιλιπούτειος» θεατής.

Την  παράσταση κάλλιστα μπορούν να παρακολουθήσουν μαζί με τα παιδιά τους και να την απολαύσουν πολύ ευχάριστα και οι γονείς και συνοδοί…!!

Τους 15 και πλέον ρόλους και ήρωες της εκπληκτικής Περιπέτειας του Πινόκιο ερμηνεύουν με πολύ-πολύ μεράκι και ταλέντο οι ηθοποιοί που αποτελούν τον μικρό Θίασο του Πινόκιο και είναι: Παναγιώτης Σουπιάδης (Επιμέλεια Σκηνοθεσίας & Μουσικής), Έλενα Γράβαλου, Ειρήνη Σιδηροπούλου, Δημοσθένης Χαρούλης και η Όλγα Οικονόμου.

Παραστάσεις θα δίνονται τις Κυριακές στις 12 το μεσημέρι και στις 3 το Απόγευμα. Κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν στο τηλέφωνο του Θεάτρου: 2410-534313.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι: 5€, και από την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου ξεκινάνε και οι οργανωμένες παραστάσεις με Νηπιαγωγεία και με τιμή εισιτηρίου: 4 €.

Επίσης, μέχρι και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, δίνονται οι -4- τελευταίες παραστάσεις, της Κεντρικής Σκηνής, του «Θεάτρου Τεχνών», με Λαϊκή βραδινή (γενική είσοδο 5€) παράσταση, την Πέμπτη 22/10, στις 9μ.μ με την υπέροχη Ελληνική Κωμωδία των: Στέλιου Ντικούλη - Χάρη Κυριακίδη: ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ..!!» 

Παραστάσεις θα δοθούν την  Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο στις 9 μ.μ και την Κυριακή στις 8 μ.μ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: Κανονικό 8€, παιδικό-μαθητικό-φοιτητικό: 5€, για τους Ανέργους: 3€. 

Τους χαρακτηριστικούς ρόλους της κωμωδίας ερμηνεύουν οι: Στέλιος Ντικούλης (Μελέτης-ΣτέλεχοςΤραπέζης), Βάνα Κατραχιά (Μαρίνα - Σύζυγός του), Εύα Τριανταφύλλου (Πέγκυ), Δημήτρης Τσατσανάκος (Προκόπης), Ελενα Γράβαλου (Γριά-μάνα του Μελέτη),ΚίμωνΜπαχατίρογλου(ΜπάρπαΘέμος- Αρχημαφιόζος).