Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Κιλελέρ σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Νίκαιας, την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (ΚΟΙΝΣΕΠ), τον Όμιλο Γυναικών Δήμου Κιλελέρ, το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας, τον Όμιλο Αντισφαίρισης Νίκαιας καλεί τους πολίτες του Δήμου στην συνάντηση γνωριμίας – ενημέρωσης με θέμα την έναρξης λειτουργίας των τμημάτων του την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:30 στο Πολιτιστικό κέντρο Νίκαιας.

Τα τμήματα που θα συσταθούν αφορούν τις παρακάτω δραστηριότητες: Ζωγραφική, Μπαλέτο-Ρυθμική Γυμναστική -μοντέρνος χορός, Κόσμημα, Βιβλιοδεσία, Παραδοσιακοί Χοροί, Αθλητισμός και Γυναίκα, Tae Kwon Do, Θεατρικό παιχνίδι, Παιδική Λογοτεχνία, Ζούμπα –Λάτιν, Θεατρικό Εργαστήρι – Θεατρική Σκηνή Νίκαιας, Μουσική Σχολή, Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής, Τένις στο Σχολείο, Κινηματογραφική Λέσχη, Δημοτική Βιβλιοθήκη, Ποδηλασία, Φιλαρμονική, Ελευθέρα Πάλη – Άρση βαρών, Σκακιστική Λέσχη.

Ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Αχιλλέας Χατζούλης εν όψει της συνάντησης δήλωσε: «Με την συνάντηση της Κυριακής το πρωί στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου, ευελπιστούμε και επιδιώκουμε ταυτόχρονα να ενώσουμε για πρώτη φορά μέσα από τη διαφορετικότητα των τμημάτων την έκφραση με τη δημιουργία, την ψυχαγωγία με την επιμόρφωση, την επικοινωνία και τον διάλογο με την ανάληψη δράσεων. Ευελπιστούμε και επιδιώκουμε ταυτόχρονα την ενεργοποίηση όλων των πολιτών, γονέων, εκπαιδευτικών, νέων, γυναικών και παιδιών στα τμήματα που συνδιαμορφώνουμε ως δίκτυο πολιτισμού. Το δίκτυο αυτό, σημείο αναφοράς, έχει έδρα την πρωτεύουσα του Δήμου μας, τη Νίκαια.

Παιδιά και ενήλικες, σε συνδυασμό και με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, το οποίο λειτουργεί άψογα στο Δήμο μας θα μπορούν όλοι μαζί να αναζητήσουν, να βρουν, να επιλέξουν και να ασχοληθούν με οτιδήποτε τους ικανοποιεί, τους εκφράζει και τους ευχαριστεί. Επιδιώκουμε την ισότιμη συνεργασία όλων των πολιτών και την ενεργή συμμετοχή τους με προτάσεις, υποδείξεις και παρατηρήσεις».

Σημειώνεται, τέλος ότι αύριο Σάββατο στις 12:15 στο χώρο «Ρυθμός» στη Νίκαια ξεκινούν τα παιδικά τμήματα παραδοσιακών χορών με χοροδιδάσκαλο τον Γιώργο Τσιπλακούλη.