Οι περίφημοι τραυματιοφορείς της Λάρισας παραδέχθηκαν πως η αγάπη τους για την ΑΕΛ «μίλησε» εκείνη τη στιγμή, ενώ μετά το περιστατικό στο ματς με τον Εργοτέλη δεν είδαν άλλο τραυματία στο γήπεδο της ομάδας τους!

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2NightShow», βρέθηκαν οι δύο πασίγνωστοι πλέον τραυματιοφορείς της Λάρισας, όπου έγιναν viral στο ματς με τον Εργοτέλη.

Και οι δύο παραδέχθηκαν πως την συγκεκριμένη στιγμή: «λειτούργησε λίγο παραπάνω το οπαδιλίκι, ώστε να βγάλουμε γρήγορα τον τραυματία και να γλιτώσουμε χρόνο», αλλά έδωσαν και την δική τους εκδοχή για το περιστατικό.

Ο ένας εκ των δύο τραυματιοφορέων, ο Σπύρος Θεοχαρίδης, είπε μεταξύ άλλων: «Δεν θέλαμε να κάνουμε κακό. Ήταν πάνω στην ένταση της στιγμής, το άγχος να βγάλουμε τον παίκτη εκτός σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών.  Αγανακτήσαμε από την κούραση, γιατί χρειάστηκε πολλές φορές να μπούμε μέσα και να μεταφέρουμε τους τραυματίες. Ο συγκεκριμένος δεν συνεργαζόταν. 

Το βίντεο δεν τα δείχνει όλα. Ξαναγύρισα, τον ρώτησα αν είναι καλά, τον χτύπησα στην πλάτη. Στο πρώτο ημίχρονο που έγινε ένας τραυματισμός, ρώτησα τον φυσικοθεραπευτή του Εργοτέλη αν θα αρχίσουν από τώρα στις καθυστερήσεις. Μου είπε “όχι τώρα. Αν είναι προς το τέλος και αν νικάμε ακόμα”. Και είδατε έτσι έγινε. Πάντως να ξέρετε στον επόμενο αγώνα κανένας δεν έκανε τον τραυματία».

sdna