Μετά την επιτυχία του έργου «Πυρ, γυνή και..γούνα!!!» η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα «Ονείρων Θαύματα» παρουσιάζει το θεατρικό έργο «Τι νύχτα κ αυτή….!!!!» βασισμένο στο γαλλικό έργο «La Pere Noel est une ordure» των Josiane Balasko- Marie-Anne Chazel-Christian Clavier – Gerard Jugnot – Thierry Lhermitte – Brunot Moynot, στο Θέατρο του Μύλου από την Παρασκευή 17 έως και την Κυριακή 19 Απριλίου στις 9 το βράδυ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Βούζα.

Το έργο έρχεται με σουρεαλιστική διάθεση να προκαλέσει τους θεατές είτε να γελάσουν είτε να «κλάψουν». Η Κατρίν και ο Μισέλ, εργαζόμενοι σε οργανισμό συμπαράστασης απελπισμένων ανθρώπων, υποτίθεται πως προσφέρουν ανακούφιση μέσω μιας τηλεφωνικής γραμμής. Η έγκυος ξαδέλφη Ζιζέλ που ατύχησε στις προηγούμενες σχέσεις της, διατηρεί δεσμό μ” ένα ρεμάλι, τον Φιλίπ. Στον επάνω όροφο ζει η μοναχική μετανάστρια κ. Νταβαρούσκαγια ενώ στο γραφείο καταφθάνει και ο πρώην άντρας της υπάλληλου, ο Ζαν Πωλ, προσφάτως γνωστός ως… Καρολάιν. Η παρέα εμπλουτίζεται με δορυφορικούς χαρακτήρες, όπως ο… ανώμαλος άντρας που χρησιμοποιεί το τηλεφωνικό νούμερο του υποστηρικτικού οργανισμού «Η ζωή είναι γλυκιά» ως ροζ γραμμή, η σύζυγος του Μισέλ, κυρία Λουί που τον παρατά σύξυλο και φεύγει με τον εραστή και τα παιδιά, αλλά και ένας παράξενος κουστουμαρισμένος που «φεύγει» επί σκηνής στα πρώτα κιόλας λεπτά της παράστασης.

Πάντως το μήνυμα της θεότρελης αυτής κωμωδία καταστάσεων είναι πολύ σαφές. Όλα μπορούν να συμβούν μια παραμονή Χριστουγέννων σ’ ένα γραφείο τηλεφωνικής συμπαράστασης απελπισμένων.

Στη παράσταση συμμετέχουν οι: Κατερίνα Γεωργαντά, Θάνος Μαγιάκος, Στέλιος Παπαδόντας, Έφη Μαργκά, Δημήτρης Βούζας, Κώστας Μητρομάρας, Δάφνη Δεληγιάννη, Ελένη Κατσιμπέρη, Ντέπυ Τσιρακοπούλου, Κώστας Πελεκάνος.

Τα σκηνικά είναι του Κώστα Μητρομάρα και οι φωτογραφίες του Φώτη Νατσιούλη.

 Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6972-700971