Ξεκινάει το ερχόμενο Σάββατο 21 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα και εις το εξής για κάθε Σάββατο την ίδια ακριβώς ώρα, το:

                                «Τρελό…τρελό Ταξίδι του Αϊνστάιν»

          του Γιάννη Καλατζόπουλου, σε σκηνοθεσία του ίδιου, μουσική του 

          Γιούρι Στούπελ, Σκηνικά Στέλιου Μπουρλή, και Χορογραφίες της 

          Αγγελικής Σαρήογλου.

Την παράσταση αυτή για τα παιδιά και μαθητές κατ΄εξοχήν δημοτικού και Γυμνασίου, ανεβάζει όπως εδώ και τα 4 τελευταία χρόνια, η «Παιδική-Νεανική Σκηνή», του «Θεάτρου Τεχνών», θα παίζεται κατά την διάρκεια της τρέχουσας Χειμερινής Περιόδου 2015-2016.

Από την περασμένη εβδομάδα την έξοχη και άκρως «διδακτική» αυτή παράσταση έχουν ήδη παρακολουθήσει οργανωμένα 7 Σχολεία της Λάρισας και της περιοχής και έχουν ήδη κλείσει να την παρακολουθήσουν άλλα Σχολεία μέχρι και τις παραμονές των Χριστουγέννων.

…Πρόκειται για μια σύγχρονη κωμωδία για παιδιά που έγραψε με πολύ χιούμορ ο Γιάννης Καλατζόπουλος, κάνοντας μία σταδιακή χρονική αναδρομή ταξιδεύοντας με δύο νεαρές κοπέλες, την «Επιστήμη» και την «Άρα-Μάρα» στο «Χρονικό  σύμπαν του Παρελθόντος»…και εκεί συναντά τους μεγάλους Ιστορικούς «Εφευρέτες» όπως τον Νεύτωνα, τον Γαλιλαίο και τον Θαλή τον Μιλήσιο, ζεί από κοντά την εποχή και τα επιτεύγματα του καθενός και τις μεγάλες και σπουδαίες ανακαλύψεις και τις εφευρέσεις τους που άλλαξαν την πορεία της Ιστορίας της ανθρωπότητας…!!!!».

Τους 10 ρόλους του έργου ερμηνεύουν εξαιρετικά οι ηθοποιοί: Δημήτρης Φωτίου, Βασίλης Σακκάς, Μαρία Ανδρίτσου, Φένια Καλατζή και Μαριάννα Σταυροπούλου.

Οι τιμές των εισιτηρίων για της παραστάσεις κοινού κάθε Σάββατο είναι: 5€, ενώ για τις οργανωμένες μαθητικές παραστάσεις: 4€ για κάθε μαθητή.