Ανακοίνωση με την οποία χαιρετίζει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος εξέδωσε το γραφείο Τύπου της οργάνωσης Λάρισας των ΑΝΕΛ. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Σήμερα νίκησε η δημοκρατία. Απέδειξε ο Ελληνικός Λαός οτι ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ… Η Δημοκρατία νίκησε Ο λαός με μεγάλη διαφορά αποφάσισε να δώσει την εντολή του ΟΧΙ, εντολή που είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστούν οι θεσμοί . Όλες αυτές τις ήμερες βιώσαμε μια προσπάθεια εκφοβισμού του Έλληνα πολίτη από κύκλους και μέσα ενημέρωσης εντός και εκτός Ελλάδας.

Ο φόβος και ο εκφοβισμός δεν πέρασε.. Από αύριο ξεκινάει η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς σε μια νέα γερή βάση. Η Ελλάδα συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με το ΟΧΙ στην λιτότητα, ΟΧΙ στην περικοπή μισθών-συντάξεων, ΟΧΙ στην παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Από αύριο όλοι μαζί ενωμένοι, με σκοπό η πατρίδα μας να προχωρήσει μπροστά και να βρει ξανά τον δρόμο της ανάπτυξης. Το μεγάλο ΟΧΙ που δόθηκε σήμερα είναι μια μεγάλη νίκη, μέσα από τα σπλάχνα του Ελληνικού λαού, η δημοκρατία νίκησε, ο Ελληνικός λαός ήταν, είναι και θα είναι για πάντα ενωμένος και δυνατός. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ”.