Ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος κληθείς να σχολιάσει την προσωπική επίθεση που του εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι πολιτικοί «ζογκλέρ» του ΣΥΡΙΖΑ, με το γνωστό απύθμενο θράσος τους, δείγμα της αμετροέπειας και σύγχυσης που τους διακρίνει, ενοχλήθηκαν σφόδρα από τις αλήθειες που διατυπώνουμε προς το λαό της Λάρισας.

Ενοχλήθηκαν που ξεσκεπάζουμε την τυχοδιωκτική τους στάση, την ασύστολη δημαγωγία τους, τις «κούφιες» υποσχέσεις τους.

Ενοχλήθηκαν που οι πολίτες, εν όψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, αντιλαμβάνονται πλέον το μέγεθος του ψεύδους που κομίζουν οι μαθητευόμενοι μάγοι του ΣΥΡΙΖΑ, και τους τεράστιους κινδύνους που ελλοχεύουν από τυχόν επικράτησή τους.

Και έσπευσαν να μου επιτεθούν κάνοντας το άσπρο-μαύρο.

Έχοντας, προφανώς, άγνοια της σημασίας των ίδιων των εννοιών που ιδροκοπούν να στρεβλώσουν, καταλήγουν σε ένα φαιδρό κατηγορητήριο, που εκθέτει τελικά τους συντάκτες του κειμένου.

Ό,τι και να υποστηρίζουν, όμως, όλοι γνωρίζουν ότι αυτοί είναι οι δημαγωγοί, που υπόσχονται «λαγούς με πετραχήλια» σε όλους.

Αυτοί είναι οι άξιοι συνεχιστές του «λεφτά υπάρχουν» του 2009, οι φορείς των χειρότερων παθογενειών της μεταπολίτευσης, που μας οδήγησαν στο γκρεμό.

Ό,τι και να διατείνονται, αυτοί είναι οι τυχοδιώκτες της πολιτικής που υπονόμευσαν με κάθε μέσο την σταθερότητα της χώρας. Που με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, και με ανίερες συμμαχίες, έφεραν και πάλι την αβεβαιότητα.

Ό,τι και να λένε, η χώρα με δική τους διακυβέρνηση θα βρίσκεται σε μέγιστο κίνδυνο. Το 2012 την τελευταία στιγμή αποτρέψαμε την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Όταν και πάλι οι φωστήρες του ΣΥΡΙΖΑ διαβεβαίωναν ότι πρόκειται για κινδυνολογία.

Σήμερα, είμαστε πάλι ενώπιον των πυλών μιας μεγαλύτερης ίσως οικονομικής, κοινωνικής και εθνικής καταστροφής.

Ως πολιτικός αλλά και ως σκεπτόμενος πολίτης είμαι υποχρεωμένος να προειδοποιήσω τους συμπολίτες μου για την ιστορική σημασία της επιλογής τους στις επικείμενες εκλογές.

Και αυτό θα κάνω μέχρι την τελευταία στιγμή.

Και είμαι βέβαιος ότι, τελικά, η ευθύνη θα επικρατήσει της ανευθυνότητας, η λογική της αφροσύνης, η σοβαρότητα του λαϊκισμού.

Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου η Αλήθεια που κομίζει η Νέα Δημοκρατία θα νικήσει το πολιτικό ψεύδος των δυνάμεων του τυχοδιωκτισμού!».