Την ερχόμενη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση, της “Καλοκαιρινής  περιοδείας - 2015,  ο γνωστός Ηθοποιός και Σκηνοθέτης Γιάννης Καλατζόπουλος θα κάνει “Οντισιόν”, σε Επαγγελματίες & Ερασιτέχνες Ηθοποιούς, στο “ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ”- ΛΑΡΙΣΑΣ, (Τ.Βελησσαρίου & Πηνειού 9 - Πλατεία Εβραίων).

Η “Οντισιόν” θα ξεκινήσει το απόγευμα απο τις 7 μ.μ και θα διαρκέσει μέχρι τις 11.30  το βράδυ, με σκοπό  την στελέχωση των Θιάσων της Χειμερινής Θεατρικής Περιόδου  2015 - 2016.

Οι ενδιαφερόμενοι  θα εξεταστούν στα Θετρικά Κείμενα:

  α) Της “Παιδικής – Νεανικής Σκηνής”, για το ανέβασμα του σύγχρονου έργου για  παιδιά και μαθητές των Σχολείων, του Γιάννη Καλατζόπουλου το οποίο και θα Σκηνοθετήσει ο ίδιος, με  τίτλο:  “Το τρελό - τρελό Ταξίδι του Αϊν-στάιν”.

  β) Της “Κεντρικής Σκηνής”, για την γνωστή Κλασσική Κωμωδία του Γρηγορίου Ξενόπουλου, σε σύγχρονη διασκευή με  τίτλο: “Ο πιό Μεγάλος ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ”.

  Επίσης, την  επόμενη ημέρα Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, ο Ηθοποιός και Σκηνοθέτης Παναγιώτης Σουπιάδης θα κάνει “Οντισιόν” για την στελέχωση του Θιάσου:

  γ) Της “Μικρής - Παιδικής Σκηνής”, για το έργο: “Οι Περιπέτειες του Πινόκιο” , που έγραψε ο ίδιος, για μικρά παιδιά (Ηλικίας απο 4 – 7 ετών), το οποίο και θα σκηνοθετήσει ο ίδιος. 

     Οι ενδιαφερόμενοι Ηθοποιοί που θα προσέλθουν στις 2 “Οντισιόν” ,καλό θα ήταν να προσκομίσουν και το Βιογραφικό τους σημείωμα.