Τη λειτουργία πέντε χώρων δημιουργικής έκφρασης παιδιών,  ηλικία απο 6 εως 10 ετών, για το μήνα Αύγουστο με στόχο την στήριξη των οικογενειών των δημοτών,ειδικά στη δυσκολη συγκυρία που βιώνει η κοινωνία,  ανακοίνωσαν στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου ο δήμαρχος Λαρισαίων  κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού κ Αλ. Μπατζιανούλης, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημ. Δεληγιάννης και η προισταμένη της Διεύθυνσης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πολιτικής.

 

Οι χώροι θα λειτουργούν απο τις 8 το πρωί εως τις 2 το μεσημέρι, ενώ τα προγράμματα  θα περιλαμβάνουν πολιτιστικές, αθλητικές, ψυχαγωγικές και άλλες δραστηριότητες, ενώ η συμμετοχή των παιδιών στα προγράμματα θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Ο Δήμος Λαρισαίων, στα πλαίσια αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του, και στην προσπάθεια στήριξης των οικογενειών των δημοτών, ανακοινώνει τη λειτουργία προγραμμάτων Δημιουργικής Απασχόλησης σε χώρους της πόλης για παιδιά ηλικίας από 6 έως 10 ετών, για το μήνα Αύγουστο (3/82015 έως 31/8/2015).

Τα προγράμματα θα περιλαμβάνουν  Πολιτιστικές, Αθλητικές Ψυχαγωγικές & άλλες δραστηριότητες, καθώς και επισκέψεις σε πολιτιστικούς – αθλητικούς και άλλους χώρους της πόλης, με την υποστήριξη παιδαγωγών  και προσωπικού άλλων ειδικοτήτων.

Η συμμετοχή των παιδιών στα προγράμματα θα είναι δωρεάν και οι ώρες λειτουργίας από 08:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. 

Τα προγράμματα θα πραγματοποιηθούν στους εξής χώρους:

Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Κωνσταντίνου (Ηρώων Πολυτεχνείου και 23ης Οκτωβρίου)

11ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης (Πλάτωνος 32 – Νέα Σμύρνη) 

ΚΔΑΠ  (Γεωργιάδου 33 – Αμπελόκηποι)

Πολιτιστικό Κέντρο «Ζιαζιά» (Τέρμα Ροδόπης – Χαραυγή) 

Πολιτιστικό Κέντρο «Ι. Κράγια» (Χατζημιχάλη 62 –Φιλιπούπολης)

Δηλώσεις συμμετοχής: στα γραφεία της Δ/νσης Αθλητισμού Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής στην οδό Ρούσβελτ & Οικονόμου Εξ Οικονόμων 8Α, 3ος όροφος, μέχρι την Πέμπτη 30/7/2015.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2410-680246, 2410680223, 2410-680205