Την αγανάκτηση και σε πολλές περιπτώσεις την οργή των κατοίκων σε συνοικίες της πόλης, οι οποίοι βλέπουν τα χόρτα να απειλούν μέχρι και την σωματική ασφάλεια των μικρών παιδιών, μεταφέρει η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων κα Ρένα Καραλαριώτου σε σχετική της δήλωση.

Η δήλωση αναλυτικά:

Το τελευταίο διάστημα, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου στη δημοτική μας παράταξη έχουμε γίνει δέκτες πολλών παραπόνων και ισάριθμων καταγγελιών εξαιτίας της αδυναμίας  της δημοτικής αρχής να λύσει ένα πρόβλημα το οποίο γνώριζε εδώ και καιρό πως θα καλούνταν να αντιμετωπίσει.

Είναι πολλές οι περιπτώσεις εκείνες που σε συνοικίες της πόλης μας αλλά και στις Δημοτικές ενότητες Γιάννουλης και Κοιλάδας ,  τα χορτάρια έχουν υπερβεί τα επιτρεπτά όρια, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει τόσο η δημόσια ασφάλεια, όσο και η υγεία των πολιτών. Ερπετά και ζιζάνια απειλούν την ασφάλεια των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα των  μικρών παιδιών, ελλοχεύει ο κίνδυνος πυρκαγιάς για τα σπίτια και τις περιουσίες μας   ,ενώ η όλη εικόνα δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση μια νοικοκυρεμένη πόλη. 

Η Δημοτική Αρχή με ανακοινώσεις της καλεί τους ιδιώτες να καθαρίσουν τα οικόπεδα τους ,  αλλά δυστυχώς η ίδια δεν εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της αυτές . Μια βόλτα στις συνοικίες της πόλης   αρκεί για να δει κανείς την ανυπαρξία στην πράξη της Δημοτικής Αρχής .

Καλούμε λοιπόν τη δημοτική αρχή να πράξει το αυτονόητο άμεσα με στόχο τον καθαρισμό εκείνων των εκτάσεων που χρήζουν αποκατάστασης, και τον καλύτερο συντονισμό των υπηρεσιών με στόχο την ομαλοποίηση της κατάστασης.