Συνελήφθησαν χθες το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 19, 25 και 43 ετών, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης και κάνναβης από τους τρεις αλλοδαπούς, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 19χρονο να κινείται με ποδήλατο και κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, το χρηματικό ποσό των (65) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Επιπλέον, κατασχέθηκε και το ποδήλατο.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, στην οποία βρίσκονταν και οι άλλοι δύο ομοεθνείς του, βρέθηκαν ακόμη και κατασχέθηκαν:

δύο νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους (20) γραμμαρίων, 

μία νάιλον συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή σοκολάτας, βάρους (28,5) γραμμαρίων, 

τρεις νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (199,2) γραμμάριων, 

μία νάιλον συσκευασία με μείγμα κάνναβης – καπνού, βάρους (4,5) γραμμαρίων, 

μία ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα κάνναβης, 

το χρηματικό ποσό των (7.630) ευρώ, 

έξι κινητά τηλέφωνα και ένα tablet.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε επίσης ότι οι τρεις κατηγορούμενοι είχαν εισέλθει και παρέμεναν παράνομα στη χώρα μας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.