Μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία σημείωσε στην Λάρισα η εταιρική παρουσίαση του Ομίλου EUROHOLD και της ασφαλιστικής εταιρείας EUROINS που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την GLOBAL INSURANCE GROUP. Η παρουσίαση έγινε στο ξενοδοχείο LARISSA IMPERIAL με σκοπό την ενημέρωση του δικτύου συνεργατών της για τις τελευταίες εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά καθώς και για τα άμεσα σχέδια, προγράμματα και υπηρεσίες της εταιρείας. Για την πορεία της εταιρείας και γενικότερα του Ομίλου μίλησαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Κωνσταντίνος Μάκαρης, ο Διευθυντής του Εμπορικού Τμήματος, κ. Κωνσταντίνος Τσιαπάρας καθώς και ο Διευθυντής Πωλήσεων και Περιφερειακός Διευθυντής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, κ. Μαρίνος Αλεξανδράκης. 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Κωνσταντίνος Μάκαρης υποστήριξε ότι "οι πελάτες θα πρέπει να προτιμούν την οποιαδήποτε ασφάλιση μόνο μέσω πιστοποιημένων διαμεσολαβητών και ασφαλιστών γιατί δυστυχώς το φαινόμενο που υπάρχει τα τελευταία χρόνια με την direct ασφάλιση μέσω ίντερνετ δημιουργεί σοβαρά προβλήματα. Το ένα είναι ότι αφήνει πολύ μεγάλο κενό στην ενημέρωση του πελάτη και το δεύτερο ότι ωθεί στην ανεργία τους διαμεσολαβητές, οι οποίοι είναι κομμάτι της κοινωνίας μας.  Η Euroins δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ανάπτυξη μέσω συνεργατών θεωρώντας ότι τα συγκεκριμένα  δίκτυα είναι οι καλύτεροι δίαυλοι ανάπτυξης όχι μόνο ποσοτικά αλλά και ποιοτικά, παρέχοντας δηλαδή καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες της".  Παράλληλα υπογράμμισε την στήριξη της εταιρείας στις δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» καθώς η EUROINS σε συνεργασία με την Global Insurance Group στηρίζει τον οργανισμό με το ποσό των 0,50 € για κάθε ασφαλιστήριο συμβόλαιο που συνάπτει. Ταυτόχρονα ο κ. Μάκαρης αναφέρθηκε και στον μαραθώνιο ενημέρωσης των 700 συνεργατών της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα καθώς θα ακολουθήσουν συναντήσεις σε Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Αθήνα, Ιωάννινα. 

Ο Διευθυντής του Εμπορικού Τμήματος, κ. Κωνσταντίνος Τσιαπάρας τόνισε ότι "είμαστε μια εταιρεία που απαρτίζεται από ασφαλιστές για αυτό και γνωρίζουμε την αγωνία κάθε συνεργάτη να δώσει ότι καλύτερο στους πελάτες του. Οι συνεργάτες μας θα πρέπει να αισθάνονται σιγουριά, τόσο λόγω της ισχυρής θέσης της Euroins, όσο και στην εμπειρία του διοικητικού προσωπικού της εταιρείας. Προσπαθούμε να έχουμε τις καλύτερες παροχές με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος προς όφελος του καταναλωτή".

 Ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Μαρίνος Αλεξανδράκης αναφέρθηκε στην εταιρεία λέγοντας ότι "η  EUROINS, η “Εταιρεία των Ασφαλιστών”, παραμένει πιστή και προσηλωμένη στο όραμα της. Ήρθε να κάνει την ειδοποιό διαφορά στην ασφαλιστική αγορά, μέσα από τη δημιουργία και την προσφορά πρωτοποριακών υπηρεσιών και παροχών και ουδέποτε θα προχωρήσουμε στην online ασφάλιση γιατί έτσι θα καταστρέψουμε τους ανθρώπους του μόχθου". 

Λίγα λόγια για τον Όμιλο ΕuroHold

Ο Όμιλος ΕuroHold είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρία με δραστηριότητες σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Δραστηριοποιείται σε τραπεζικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και διαχείριση κεφαλαίων, μισθώσεις και πωλήσεις νέων αυτοκινήτων, ασφάλιση υγείας καθώς και όλων των γενικών κλάδων. Η επιτυχής και επικερδής λειτουργία των τμημάτων, δημιουργεί μακροπρόθεσμα κανάλια cross-selling, καθώς και σημαντικές οικονομικές και λειτουργικές συνέργειες. 

Η EuroHold είναι μία από τις κορυφαίες δημόσιες εταιρίες στη Βουλγαρία, με τις μετοχές της να διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο της χώρας. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρίας περιλαμβάνει τις θυγατρικές της, που λειτουργούν σε τέσσερις συμπληρωματικούς τομείς:

-    Χρηματοοικονομικές υπηρεσίες

-    Μίσθωση αυτοκινήτων

 -   Ασφάλιση

 -  Πωλήσεις αυτοκινήτων

Αυτές οι συμπληρωματικές δραστηριότητες επιτρέπουν τη διαρκή αύξηση του μεριδίου αγοράς των επιχειρήσεων στη δομή, την εκμετάλλευση, τη βελτιστοποίηση και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, που με τη σειρά τους οδηγούν σε αύξηση της κερδοφορίας.