Τον Δήμαρχο Τιρνάβου Παναγιώτη Σαρχώση, επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Άννα Βαγενά, Βαγγέλη Δημητρακόπουλο, Άννα Παπαϊωάννου και Νίκο Σαμαρά. Κατά τη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν και αυτοδιοικητικοί, έγινε εκτενής αναφορά σε θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση και σε τοπικά ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Τιρνάβου, με ειδική αναφορά στον πρωτογενή τομέα, κοινωνικά θέματα και θεσμικά ζητήματα. Κοινή διαπίστωση η αναγκαιότητα για «τον θεσμικό και δημοκρατικό μετασχηματισμό του πολιτικού συστήματος», που αποτελεί τον τέταρτο πυλώνα του εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο μεταξύ,το ΤΕΙ Θεσσαλίας επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Άννα Βαγενά και Νίκο Σαμαρά (καθηγητή του ιδρύματος). Κατά τη συνάντηση, εκτός των άλλων, έγινε αναφορά στο ζήτημα της υποχρηματοδότησης των τριτοβάθμιων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, που έχει αρνητικό αντίκτυπο, όχι μόνο στην εκπαιδευτική λειτουργία, αλλά και στην σίτιση και τη φοιτητική μέριμνα. Ο πρόεδρος του ΤΕΙ Παναγιώτης Γούλας ανέλυσε την υπερπροσπάθεια που καταβάλλει το ίδρυμα, να ανταποκριθεί στην αποστολή του. Οι υποψήφιοι δήλωσαν ότι η εκπαίδευση είναι ο βασικότερος πυλώνας για την εθνική μας ανασυγκρότηση και σ’ αυτή θα δώσουν πρώτη προτεραιότητα.

Τέλος,η Άννα Βαγενά υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε το «σπίτι της» το Θεσσαλικό Θέατρο, ως μια συμβολική κίνηση για τη θέση που θα έχει ο πολιτισμός την επόμενη μέρα. Την Άννα Βαγενά συνόδευε ο συνυποψήφιός της Νίκος Σαμαράς. Συναντήθηκαν με την πρόεδρο Βιβή Τσεκούρα, τον διευθυντή Κώστα Τσιάνο και το προσωπικό του θεάτρου και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τα ζητήματα που απασχολούν το «Θεσσαλικό», εστιάζοντας κυρίως στο θέμα της ανεπάρκειας πόρων, που ξεπερνιούνται χάρη στη δουλειά, το μεράκι και τις υπερπροσπάθειες των ανθρώπων του Θεσσαλικού. Ως προς αυτό αναφέρθηκε το φετινό έργο «Συγχαρητήρια Προσλαμβάνεστε», που οι παραστάσεις του συνεχίζονται και παρουσιάζουν εξαιρετική καλλιτεχνική επιτυχία.