Η ομάδα Off Art – Dance Theatre και ο Γιάννης Αντάμης (συγγραφέας, Π.Μ.Σ. Δημιουργική Γραφή, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας) στο πλαίσιο της συνεργασίας της ομάδας με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού Και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά στη Λάρισα το «Εργαστήριο Δημιουργικής/Καταστροφικής Γραφής», αυτή τη φορά στο χώρο του Μύλου του Παππά.

Η πρώτη φάση του Εργαστηρίου θα πραγματοποιηθεί σε οκτώ δίωρες συναντήσεις, που θα γίνονται κάθε Παρασκευή, 18:00 με 20:30, με πρώτη συνάντηση την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να διερευνήσουν, να αναπτύξουν ή να καλλιεργήσουν περαιτέρω την ικανότητά τους να αφηγούνται ιστορίες και γενικότερα να εκφράζονται και να δημιουργούν στα είδη του έντεχνου και οργανωμένου γραπτού λόγου (πεζογραφία και ποίηση).

 Ωστόσο, επειδή ένας συγγραφέας ή έστω ένας σωστός αφηγητής πρέπει καταρχήν να είναι και καλός –αν όχι μανιώδης και φανατικός- αναγνώστης, το Εργαστήριο Δημιουργικής/Καταστροφικής Γραφής είναι, πρώτα από όλα, και εργαστήριο ανάγνωσης. Πράγμα που σημαίνει ότι, ακόμα και αν κάποιος δεν έχει συγγραφικές ανησυχίες ή φιλοδοξίες, μπορεί να το παρακολουθήσει, προκειμένου να αποκτήσει μια πιο στενή, ευχάριστη και ωφέλιμη επαφή με τον κόσμο των βιβλίων και της λογοτεχνίας.

Το Εργαστήριο για τη χρονιά αυτή θα κινηθεί, κατά κύριο λόγο, γύρω από τη θεματική «σπίτι μου», ως μια πρώτη και πειραματική προσέγγιση της πρότασης της ομάδας Off Art για την υποψηφιότητα της Λάρισας ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας για το 2021.

Μύλος του Παππά, Γεωργιάδου 53, (Ισόγειο- μικρή αίθουσα σεμιναρίων).

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στην διεύθυνση: adamis254@gmail.com και στο τηλέφωνο: 6972 311320 και στο τηλ της ομάδας 6932853971.