Το πρωί της Κυριακής, (περίπου στις 10 π.μ.)  έσπασε αγωγός δικτύου της ΔΕΥΑΛ στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και  Παλαμά.

Η βλάβη ήταν σοβαρή, με αποτέλεσμα μεγάλος όγκος νερού να καλύψει μεγάλο μέρος του οδοστρώματος επι της 28ς Οκτωβρίου, της Παλαμά.

Αμεσα επενέβησαν συνεργεία της ΔΕΥΑΛ προς αποκατάσταση της βλάβης.

Εξαιτίας της  βλάβης πλημμύρισε υπόγειος χώρος πολυκατοικίας, ακριβώς δίπλα από το σημειο της βλάβης και η άντληση των υδάτων έγινε από τη ΔΕΥΑΛ.

Τα συνεργεία υπαλλήλων της ΔΕΥΑΛ, θα εργαστούν μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης, η οποία χρονικά αναμένεται μέχρι νωρίς το βράδυ σήμερα.

Σημειώνεται  ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της αποκατάστασης δεν σταμάτησε η υδροδότηση των σπιτιών της περιοχής, αφού η ζημιά προκλήθηκε στο δευτερεύον (ενισχυτικό) δίκτυο.  

Η κυκλοφορία στην 28ης Οκτωβρίου από την Κύπρου μέχρι την Κοραή έχει διακοπεί και θα αποκατασταθεί με τη διασταύρωση της βλάβης. Επίσης έχει διακοπεί και η κυκλοφορία  στην δό Παλαμά. Σημαντικός αριθμός εργαζομένων της ΔΕΥΑΛ, όπως και ο αντιπρόεδρος της επιχείρησης κ. Θ. Καφφές και το μέλος του Δ.Σ και δημοτικός σύμβουλος κ. Γ. Ζαούτσος βρίσκοται στο σημείο της βλάβης.