Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι από το επόμενο παιχνίδι με την ΠΑΕ Καλλιθέα θα διαφημίζεται στην εμφάνισή της η Λαρισινή εταιρία εφαρμογών αλουμινίου EXALCO.

H συνεργασία με τη συγκεκριμένη εταιρία έχει διπλή σημασία για την ΠΑΕ ΑΕΛ, αναφέρει η ανακοίνωση, αφού αφενός μεν, πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις των Βαλκανίων στον τομέα των εφαρμογών αλουμινίου αφετέρου δε, έχει τεράστια συναισθηματική αξία αφού είναι μια εταιρία οικονομικών συμφερόντων της απόλυτα συνδεδεμένης με την ιστορία της ΑΕΛ οικογένειας Καντώνια. Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει με τα θερμότερα λόγια, τους υιους των αειμνήστων Στέλιου και Αντώνη Καντώνια, Γιάννη και Γιώργο Καντώνια, οι οποίοι μετά από πολλά χρόνια, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ, διαφημίζουν μία από τις ναυαρχίδες του ομίλου τους την εταιρία EXALCO, η άλλη είναι η ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει κάνει ανοιχτή πρόσκληση στην οικογένεια Καντώνια, ώστε τόσο ο Γιάννης όσο και ο Γιώργος να συμμετέχουν ως κορυφαία στελέχη στη διοίκησή της.