Η εθελοντική ομάδα «Προσφέρω» αναζητά εθελοντές για να την βοηθήσουν έμπρακτα στον αγώνα καταπολέμησης της φτώχειας στην πόλη της Λάρισας.

Η ομάδα «Προσφέρω» δημιουργήθηκε στην Λάρισα από απλούς πολίτες που αποφάσισαν, αναγνωρίζοντας την κρίσιμη κατάσταση, που διέπει την χώρα και την πόλη, να αναπτύξουν εθελοντική δράση με την επωνυμία «Καμία μερίδα χαμένη» ώστε να συνδέσουν το αδιάθετο φαγητό των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης με ιδρύματα και κοινωνικές δομές που σιτίζουν οικονομικά αδύναμους συμπολίτες, αλλά και με φυσικά πρόσωπα που έχουν σχετικές ανάγκες στο νομό.

Για τον λόγο αυτό έχουν δημιουργήσει την ιστοσελίδα  prosferw.gr με σκοπό την προσέλκυση, ανάδειξη αλλά και τον συντονισμό επιχειρήσεων εστίασης προκειμένου να διατίθενται σε εθελοντές αδιάθετες μερίδες φαγητού. Συγκεκριμένα, η ομάδα (prosferw.gr) αναλαμβάνει τις επαφές με τις επιχειρήσεις, την καταγραφή των προσφερόμενων μερίδων φαγητού καθώς και το έργο της επικοινωνίας με τις ομάδες εθελοντών.

Σε δεύτερο στάδιο, οι εθελοντές αναλαμβάνουν τις επαφές με τους ενδιαφερόμενους παραλήπτες τους καθώς και το έργο της μεταφοράς των μερίδων φαγητού σε συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής σε ιδρύματα που διεξάγουν συσσίτια, σε εκκλησίες καθώς σε άπορους πολίτες του νομού Λάρισας. 

Φόρμα Συμπλήρωσης Στοιχείων Εθελοντή