Σε ανακοίνωση το Εργατικό Κέντρο Λάρισας αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: "Η εργοδοσία του κέντρου αποκατάστασης ΑΡΩΓΗ, αντι να πληρώσει τα δεδουλευμένα που χρωστά εδώ και 8 μήνες στους εργαζόμενους που έφτασαν στα όρια της εξαθλίωσης, σέρνει με περίσσιο θράσος στο δικαστήριο το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας και το Σωματείο Εργαζόμενων στις Ιδιωτικές Κλινικές Ν. Λάρισας, ζητώντας να βγάλει παράνομη την απεργία για την πληρωμή των δεδουλευμένων και να καταδικαστούν ο πρόεδρος του ΕΚΝΛ και η πρόεδρος του Σωματείου, σε μια προσπάθεια να κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα των εργαζομένων.

Το αυτονόητο δικαίωμα των εργαζομένων να διεκδικούν αγωνιστικά να πληρωθούν τα δεδουλευμένα 8 μηνών, που υπερασπίζονται το ΕΚΝΛ και το Σωματείο Ιδ. Κλινικών Ν. Λάρισας, δεν πρόκειται να σταματήσει με την εργοδοτική τρομοκρατία και τα δικαστήρια. Το ΕΚΝΛ και το Σωματείο, θα παλεύουν με συνέπεια για τα εργατικά δικαιώματα κάθε εργαζόμενου. Η συνδικαλιστική δράση και οι αγώνες δεν μπορεί να ποινικοποιούνται και αυτοί που αφήνουν απλήρωτους τους εργαζόμενους να κυκλοφορούν ελεύθεροι και περήφανοι. 

Αξιώνουμε από την κυβέρνηση να παρέμβει άμεσα για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στην ΑΡΩΓΗ και σε κάθε άλλη επιχείρηση, αλλά και να βάλει τέλος στην βιομηχανία των διώξεων σε βάρος συνδικάτων και συνδικαλιστών που υπερασπίζονται  τα αυτονόητα δικαιώματα των εργαζομένων.  

Καλούμε κάθε συνδικαλιστική οργάνωση, κάθε μαζικό φορέα, να καταδικάσει την προσπάθεια της εργοδοσίας να ποινικοποιήσει τη συνδικαλιστική δράση και να σταθεί αλληλέγγυα στον αγώνα των απλήρωτων εργαζόμενων της ΑΡΩΓΗΣ”.