Για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή Οδού Καράγιωργα, Τεχνικού Τ1 & Οδού Αεροδρομίου» της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, και συγκεκριμένα για την κατασκευή αντιολισθηρής ασφαλτικής στρώσης γύρω από τον κυκλικό κόμβο, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών «Ηρώων Πολυτεχνείου», «Αεροδρομίου» και «Α. Παπανδρέου» θα γίνουν εργασίες την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015, από την ανατολή του Ηλίου έως το απόγευμα. 

Θα γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας, διά μέσου του υφιστάμενου αστικού δικτύου της πόλης με την κατάλληλη εργοταξιακή και πληροφοριακή σήμανση λόγω αποκλεισμού τμημάτων - ρευμάτων των οδών «Α. Παπανδρέου» – «Ηρώων Πολυτεχνείου» – «Αεροδρομίου» – «Παλιά Γέφυρα Σωκράτους» από και προς τον κυκλικό κόμβο.  

Αναλυτικά απαγορεύεται η κυκλοφορία: 

Στην Οδό «Α. Παπανδρέου» (περιφερειακή Κοζάνης) από τη διασταύρωσή της με Ε.Ο. Λάρισας - Κοζάνης έως την οδό «Αεροδρομίου», μόνο στο ένα του ρεύμα κυκλοφορίας και για τα οχήματα που κινούνται προς τον Κυκλικό κόμβο

Στην Οδό «Ηρώων Πολυτεχνείου», από την συμβολή της με την οδό «Αγιάς» έως τη συμβολή της με την οδό «Αεροδρομίου» μόνο στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας και για τα οχήματα που κινούνται προς τον κυκλικό κόμβο

Στην οδό «Αεροδρομίου», από τη συμβολή της με την οδό «31ης Αυγούστου» έως τη συμβολή της με την οδό «Ηρώων Πολυτεχνείου» και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

Στην οδό «Σωκράτους», από τη συμβολή της με την οδό «Ευκλείδου» έως τη συμβολή της με την οδό «Ηρώων Πολυτεχνείου» μόνο στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας και για τα οχήματα τα οποία κινούνται προς τον κυκλικό κόμβο.

Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται ως εξής :

Τα οχήματα που κινούνται στην οδό «Σωκράτους» με κατεύθυνση προς Κοζάνη και το κέντρο της πόλης, θα εκτρέπονται στην οδό «Ευκλείδου» και μέσω των οδών «Σάκη Καράγιωργα - Α. Παπανδρέου» και όσα κατευθύνονται προς Κοζάνη, θα εισέρχονται στην Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης ενώ όσα κατευθύνονται στο κέντρο της πόλης, θα εισέρχονται στην οδό «Γρ. Λαμπράκη»

Τα οχήματα που κινούνται επί της Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης με προορισμό προς Τρίκαλα – Αθήνα – Θεσσαλονίκη θα κατευθύνονται μέσω των οδών «Καλλιθέας – Αθηνάς – Σκίπης – Κραννώνος – Φουρτούνα – Ιωαννίνων» και όσα κατευθύνονται προς Τρίκαλα θα συνεχίζουν στην Ε.Ο. Λάρισας – Τρικάλων ενώ όσα κατευθύνονται προς Αθήνα – Θεσσαλονίκη θα εισέρχονται αριστερά στην Περιφερειακή οδό Τρικάλων – Ιωαννίνων.

Τα οχήματα που κινούνται στις οδούς «31ης Αυγούστου» & «Γεωργιάδου» με κατεύθυνση προς τη συνοικία της Νέας Σμύρνης ή την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, θα εκτρέπονται στη συμβολή τους με την οδό «Αεροδρομίου» προς το κέντρο της πόλης, προκειμένου να εξέλθουν στην Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης μέσω των οδών «Αγιάς» ή «βόλου»

Τα οχήματα που κινούνται στην Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης, θα εισέρχονται μέσω των οδών «Αγιάς» ή «Βόλου»

Τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας για τη συνοικία της Νέας Σμύρνης θα εκτελεστούν κανονικά

Τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Νομού Λάρισας θα εκτελεστούν κανονικά