Μια Λαρισαία εκπαιδευτικός τιµήθηκε πρόσφατα µε την “Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας” για το 2015, για την τελειότητα της εργασίας της στο έργο eTwinning PupPETs - (Pen Pals ETwinned)“.

Πρόκειται για την Αφροδίτη Γκιούρη που διδάσκει στο 30ο δηµοτικό σχολείο Λάρισας και ήταν ανάµεσα στους 256 εκπαιδευτικούς που βραβεύτηκαν στην Ελλάδα. Αυτό σηµαίνει πως η εργασία της, καθώς και η εργασία των µαθητών της και του σχολείου της, αναγνωρίστηκε στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Το eTwinning είναι η κοινότητα των σχολείων της Ευρώπης. Προσφέρει µία πλατφόρµα για το προσωπικό (εκπαιδευτικούς, διευθυντές, βιβλιοθηκάριους, κ.λ.π.) που εργάζεται σε σχολείο, σε µία από τις Eυρωπαϊκές χώρες, που λαµβάνουν µέρος, για να επικοινωνούν, να συνεργάζονται, να διεξάγουν έργα, να µοιράζονται και, µε λίγα λόγια, να αισθάνονται και να αποτελούν µέρος της πιο συναρπαστικής κοινότητας εκµάθησης της Ευρώπης.

Η δράση eTwinning προωθεί τη σχολική συνεργασία στην Ευρώπη, µέσω της χρήσης των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), παρέχοντας υποστήριξη, εργαλεία και υπηρεσίες για τα σχολεία.

Συγχαρητήρια…

Χ.Α