Ανακοινώθηκαν χθες από τον Άρειο Πάγο οι μετακινήσεις δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών. Όσον αφορά τη Λάρισα η σημαντικότερη αφορά στη μετάθεση της Προέδρου Εφετών κ. Χρυσούλας Χαλιαμούρδα στο Εφετείο Θεσσαλονίκης.

Επίσης ανακοινώθηκαν και οι εξής μεταθέσεις Εφετών: 

Στο Εφετείο Αθηνών, Σοφία Πανουτσακοπούλου του Αναστασίου, στο Εφετείο Λάρισας, Μαρία-Μάριον Δερεχάνη του Βασιλείου και Ευαγγελία Γίτση του Δημητρίου, στο Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας, Γλυκερία Καραναστάση του Ευαγγέλου, στο Εφετείο Θεσσαλονίκης, Πολυξένη Κυπαρίσση του Χρήστου, στο Εφετείο Θράκης, Μαρία Γουλιανού του Δημητρίου, στο Εφετείο Ιωαννίνων, Χαράλαμπος Μαυρίδης του Νικολάου.

Μετατίθενται στο Εφετείο Λάρισας: Ηλίας Τουλίγκος του Αναστασίου, Ανθία Τσαφίτσα του Ιωάννη, Αθηνά Μίξιου του Νικολάου, Μαρία Τσιρωνίδου του Κωνσταντίνου, Παναγιώτης Μολυβδάς του Αποστόλου, Ελένη Μούρτζη του Κωνσταντίνου, Βήλη Χρηστίδου του Γεωργίου. Μετατίθενται οι κάτωθι Πρόεδροι Πρωτοδικών ως εξής: Στο Πρωτοδικείο Λάρισας: Αικατερίνη Παπαγιάννη του Θωμά-Κυριάκου, Στυλιανή Σωτηροπούλου του Μιχαήλ, Χρήστος Χατζηκωνσταντίνος του Βασιλείου.

Μετατίθενται οι κάτωθι Πρωτοδίκες ως εξής: Στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης (από τη Λάρισα) ο Κωνσταντίνος Χαρίσης του Δημητρίου. Στο Πρωτοδικείο Λάρισας οι: Κωνσταντίνος Βαΐτσης του Αχιλλέα, Πέτρος Κομισόπουλος του Σωτηρίου, Λάμπρος Μανώλης του Γεωργίου, Χριστίνα Κουλούλα-Παπαγιάννη του Ελευθερίου.

Στο Πρωτοδικείο Τρικάλων μετατίθεται (από τη Λάρισα) ο Κωνσταντίνος Χονδρόσμος του Δημητρίου.