Την Τσικνοπέμπτη ξεκινούν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Χορίαμβου και ολοκληρώνονται την Κυριακή της Τρανής Αποκριάς. Συγκεκριμένα:

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ (12/2)

Ώρα: 20:00

Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας του Απ. Ντόμαλη με τίτλο «Πίσω από τη μάσκα», με φωτογραφίες απ’ το Τυρναβίτικο Καρναβάλι και το Μπουρανί.

Ώρα: 21:00

«Τσίκνισμα» με σουβλάκια, λουκάνικα, άφθονο αλκοόλ και παραδοσιακούς αποκριάτικους χορούς, με τη συμμετοχή των τμημάτων χορού του Χορίαμβου.

Είσοδος Δωρεάν

MASCUE PARTY (Παρασκευή 20/2)

ΏΡΑ: 21:00

Party με πολύ καλή χορευτική μουσική με τους Dj’s: Aris Papa Milonguero, Apostolis (Rivero) και Γιώργος Μεταξιώτης. Η αποκριάτικη ενδυμασία κρίνεται απαραίτητη.

Είσοδος 6 ευρώ με ποτό (μέλη 4 ευρώ)

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ (Σάββατο 21/2)

ΏΡΑ: 12.00

Θίασος μεταμφιεσμένων, μελών και φίλων του Χορίαμβου, παίρνουν μέρος στις εκδηλώσεις του Δήμου Λαρισαίων, περιδιαβαίνουν τους δρόμους και τις πλατείες στο κέντρο της Λάρισας, συνοδεία παραδοσιακών οργάνων, χορεύουν, τραγουδούν, τελούν αποκριάτικο γάμο και ξεσηκώνουν τους Λαρισαίους σε ένα πρωτόγνωρο για την πόλη λαϊκό γλέντι.  

ΏΡΑ: 14.30

Κοινό γλέντι όλων των μεταμφιεσμένων ομάδων στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ (Τρανή Αποκριά, 22/2)

Προσκαλούμε όλους τους Λαρισαίους!!!

ΏΡΑ: 18.30

Στην συμβολή των οδών Γαληνού & Φαρμακίδου, έξω από τον πολυχώρο πολιτισμού «Χορίαμβος», άναμμα φωτιάς, κάψιμο του Καρνάβαλου και Μπρε Μπρε.

ΏΡΑ: 19:30

Καντρίλιες, αποκριάτικος κεφαλλονίτικος χορός από το κεφαλλονίτικο χορευτικό συγκρότημα Πάστρας «το Παλαιόκαστρο».

ΏΡΑ: 20:00

Γλέντι με παραδοσιακή ορχήστρα: Μπαλογιάννης Βασίλης (κλαρίνο), Γάλλος Λευτέρης (βιολί), Πατούλιας Δημήτρης (ακορντεόν), Σαμαρίνα Ελένη (κιθάρα), και με τη συμμετοχή των εργαστηρίων παραδοσιακών χορών του Χορίαμβου.

Σημείωση: Από την Παρασκευή 20/2, ως και την Κυριακή 22/2, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χορίαμβος φιλοξενεί το κεφαλλονίτικο χορευτικό συγκρότημα Πάστρας «το Παλαιόκαστρο», το οποίο παίρνει μέρος στις εκδηλώσεις του Δήμου το Σάββατο, μαζί με τον Χορίαμβο και την Κυριακή στο κάψιμο του καρνάβαλου, προσθέτοντας μια κεφαλλονίτικη νότα στις εκδηλώσεις.