Χαράς ευαγγέλια για τους «έντεχνους» της πόλης καθώς το προσεχές Σάββατο επαναλειτουργεί, υπό νέα διεύθυνση η μουσική σκηνή του «Μύλου». Μετά το άδοξο τέλος των προηγούμενων εκμισθωτών και την οικειοθελή αποχώρηση τους, ο δήμος προκήρυξε εκ νέου την ενοικίαση του χώρου για να αναδειχθεί ο νέος ενοικιαστής για τα επόμενα τρία χρόνια.

Πάντως, στους όρους του συμφωνητικού και όπως αυτοί είχαν δημοσιευτεί στην προκήρυξη, η χρήση του «Μύλου» αναμένεται πολλή διαφορετική. Συγκεκριμένα, η χρήση του θα πρέπει να είναι ολοήμερη και να λειτουργεί ως: παραδοσιακό καφενείο- ζαχαροπλαστείο - μικρογεύματα (έχοντας σαν βάση τα τοπικά προϊόντα), χώρος wi-fi και μελέτης, χώρος πραγματοποίησης διαφόρων εικαστικών εκθέσεων, εναλλακτικός χώρος εκδηλώσεων (σεμινάρια, συνεδρίες, συγκεντρώσεις), παρουσίασης Μουσικοθεατρικών παραστάσεων, προβολής- παρουσίασης ταινιών- multimedia εφαρμογών, Μουσικών συναυλιών και φιλοξενίας διάφορων καλλιτεχνικών σχημάτων τοπικών και ξένων με προτεραιότητα τα τοπικά σχήματα.

Σύμφωνα με τη νέα φιλοσοφία, η διασκέδαση που θα προσφέρεται δεν πρέπει να ξεφεύγει από τα όρια της ευπρέπειας και του καθωσπρεπισμού, κάτι που σημαίνει ότι απαγορεύεται το σπάσιμο πιάτων, και οι σαμπάνιες. Πολύ φιλόδοξο ακούγεται…