Στην …ιδιορρυθμία ενός φορτικού ακροατή, γνωστού στη Λάρισα, καθώς ζει και δραστηριοποιείται σε ένα συγκεκριμένο σημείο της πόλης, οφείλεται η επίθεση για εντελώς ασήμαντη αφορμή στον αθλητικογράφο Γιάννη Καλογιάννη στον αθλητικό ραδιοσταθμό ΟΚ.

Ο συγκεκριμένος, που ανήκει στην κατηγορία των «τρόφιμων», εκείνων δηλαδή των ακροατών που περνούν την ώρα τους μιλώντας από τηλεφώνου στις εκπομπές, ήταν γνωστός του Καλογιάννη και μάλιστα βρισκόταν στο στούντιο όπου παρακολουθούσε την εκπομπή του παρέα με ένα φίλο του ονόματι Λευτέρη. Ο Λευτέρης, το όνομα του οποίου ακούγεται ολοκάθαρα στον αέρα, όπως αναφέρει  στέλεχος του σταθμού …απομόνωσε μέσα σε αίθουσα τον παραγωγό και τον ηχολήπτη της εκπομπής, προκειμένου να μην καλέσουν σε βοήθεια.

Ένα λεπτό νωρίτερα ο δράστης, αγανακτισμένος γιατί του είπαν δεν θα τον ξανακαλέσουν γιατί είναι ενοχλητικός, είχε βγάλει κάτι σαν μαχαίρι και το χτυπούσε με μανία στο τραπέζι του στούντιο όπου διεξαγόταν η αθλητική εκπομπή “Έλα να μάθεις”. Ο δημοσιογράφος, σύμφωνα με μάρτυρα που μίλησε στο kosmoslarissa.gr, τραυματίστηκε ελαφρά την ώρα που προσπάθησε να τον σταματήσει! 

«Δώστε μου χρόνο να πω στον “αέρα” αυτά που θέλω να πω», άκουσαν οι ακροατές από το μικρόφωνο της εκπομπής λίγα λεπτά πριν αυτή ολοκληρωθεί στις δώδεκα το μεσημέρι. 

Όπως περιγράφει ένας άλλος εργαζόμενος του σταθμού, «δεν υπάρχει προηγούμενο με τον δημοσιογράφο και το δράστη, γνωρίζονταν είχαν κάποιες σχέσεις. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος όμως είχε γίνει ενοχλητικός καθώς το τελευταίο διάστημα τηλεφωνούσε διαρκώς ζητώντας να κάνει διαρκώς παρεμβάσεις σε όλες τις εκπομπές και πάνω από μία φορά. Τα μηνύματα που έστελνε διαρκώς στο σταθμό αφορούσαν φυσικά το ποδόσφαιρο, ή τους παράγοντες της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΛ Λάρισας. Φώναζε, μιλούσε άσχημα και γενικώς η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη.

Του είπαμε να έρθει το Σάββατο ως καλεσμένος, να μας πει τη γνώμη του, με την προϋπόθεση, ότι δεν θα ζητάει το ....μονοπώλιο στις εκπομπές. Ήταν προγραμματισμένο να έρθει όμως και πάλι φτάσαμε στο σημείο ως σταθμός να μην μπορούμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας επειδή κάθε τρεις και λίγο μας τηλεφωνούσε για να παρέμβει τηλεφωνικά ή να τον ακούμε και να μεταφέρουμε τα μηνύματα του. Δεν θα έρθεις αύριο του είπαμε, έτσι όπως κάνεις». Κάπου εκεί ο φανατικός ακροατής του ΟΚ φόρτωσε, με γνωστή την συνέχεια…