"Ο άνθρωπος με το λουλούδι στο στόμα του" είναι ένα μονόπρακτο βασισμένο σε νουβέλα του Πιραντέλο La Morte Addosso (“Θάνατος σ 'Αυτόν”) γραμμένο το 1923. Ήταν το πρώτο έργο τηλεοπτικού δράματος στη Βρετανία με έτος παραγωγής το 1930.

Η ιστορία είναι για έναν ταξιδιώτη που έχασε το τρένο του και ξοδεύει το χρόνο του έξω από ένα all night cafe. Ο άνθρωπος με το λουλούδι στο στόμα του, εισέρχεται και ξεκινά μια συνομιλία με τον ταξιδιώτη που έχασε το τρένο του. Στην αρχή ο ταξιδιώτης είναι λίγο δύσπιστος, αλλά όσο μιλάει ο άνθρωπος αρχίζει να πέφτει “στο ξόρκι” της φανταστικής και επεξηγηματικής ομιλητικής ικανότητας του ανθρώπου. Και το παιχνίδι ξεδιπλώνεται από εκεί και σε όλη τη διαδρομή για να αποκαλύψει τα τραγικά γεγονότα της ζωής αυτού του ιδιόρρυθμου ανθρώπου.

Είναι μια παράσταση που προσπαθεί να βρεί ισορροπία μεταξύ του φανταστικού κόσμου και την πραγματικότητα. Πρόκειται για διαμάχη της ταυτότητας και των κοινωνικών προσδοκιών, μιλά για το θάνατο σε σχέση με τη ζωή και παρατηρώντας την επίδραση του θανάτου.

Η δράση, όπως είναι, του έργου διαδραματίζεται μέσα σε ένα καφενείο και αυτή η παραγωγή το παρουσιάζει σε ένα ανοικτό καφέ στην πλατφόρμα αναχώρησης του σιδηροδρομικού σταθμού.

Διάρκεια: 45' λεπτά

Παραγωγή & Οργάνωση: ΣΜΟΥΘ - 7Sins 7Bridges Θέατρο - SK BOUTIQUE AGENCY
Σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών
Κατεύθυνση-Dramaturgy-Visuals: Αντώνιος Βελλερεφόντης
Ηθοποιοί: Αντώνιος Βελλερεφόντης, Αθανάσιος Σαλιαμπούχος

Πληροφορίες & Κρατήσεις: 6944910584
Εισητήριο: 7€ / 5€ (μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων)

Προπώληση εισιτηρίων από τις 5/1/2015
-Periplanetta (Απόλλωνος 14)
-Larissa Express (Κουμουνδούρου 8)
-SK BOUTIQUE AGENCY (6944910584)

Φωτογραφική κάλυψη εκδήλωσης: greek.photo.thoughts