Οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές των Εφήβων και των Νέων Ανδρών, Θόδωρος Χατζηθεοδώρου και Νίκος Καραμάνης, έστειλαν μέσω της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος έγγραφο, ζητώντας 28 πολίστες από 6 διαφορετικούς συλλόγους πανελλαδικά (ΠΑΟΚ , ΝΟ Λάρισας , Χίου , Ηρακλή , Αpollo , Κέρκυρας)  τρείς εκ των οποίων οι: Κόρακας Κωνσταντίνος, Λευθέρης Σπύρος, Πατούνας Ηλίας αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας να βρίσκονται από τις 15/01 έως τις 17/01 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης για καμπ των Εθνικών Ομάδων.

   Ο κ. Θόδωρος Χατζηθεοδώρου  προπονητής της Εθνικής Νέων Ανδρών και Εφήβων, βρέθηκε στην πόλη της Λάρισας  την Δευτέρα 30/11/15 όπου και παραβρέθηκε στην προπόνηση του πόλο προκειμένου να διαπιστώσει το επίπεδο της ακαδημίας υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Λ., ενόψει των επικείμενων προσκλήσεων αθλητών του συλλόγου σε camp προετοιμασίας.

   Τα σχόλια του ομοσπονδιακού προπονητή ήταν άκρως θετικά, πράγμα που αναδεικνύει την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ν.Ο.Λ. από τους προπονητές Ηλία Μπαλαμπάνη, Άγγελο Μερκουριάδη και Γιώργο Μάνδαλο και έχει ως αποτέλεσμα οι Ακαδημίες του Ν.Ο.Λ. τα τελευταία χρονιά να συγκαταλέγονται στις κορυφαίες ακαδημίες πόλο στην Ελλάδα, πράγμα που αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά εμπράκτως με την επιλογή των τριών αθλητών μας για το καμπ της Εθνικής.  

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Λ. συγχαίρει τους προπονητές και τους αθλητές του Κόρακα Κωνσταντίνο, Λευθέρη Σπύρο και Πατούνα Ηλία που για ακόμη μία φορά απέδειξαν τη σκληρή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες και τις ομάδες του Ν.Ο.Λ. και τους εύχεται καλή επιτυχία στη Θεσσαλονίκη που θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους υπό τις οδηγίες των ομοσπονδιακών προπονητών, αποκομίζοντας τεράστια εμπειρία.