Απεβίωσε, χθες, σε ηλικία 86 ετών, ο γυμναστής σύμβολο της Λάρισας τις δεκαετίες του 1950 και 1960 Χρήστος Κλέτσας που μύησε στην αθλητική ιδέα εκατοντάδες Λαρισαίους και βοήθησε μέσα από το μάθημα της σωματικής αγωγής τη διάπλασης των νέων της εποχής.

Μάλιστα για την τεράστια προσφορά στον σχολικό αθλητισμό μέσω του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής τιμήθηκε από την Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής στο συνέδριο που έγινε το 2012 στη Λάρισα

Ο εκλιπών εκτός από ένας εξαίρετος γυμναστής υπήρξε και τερματοφύλακας στον Ηρακλή Λάρισας έχοντας συμπαίκτες τους Λογαρά, Αντωνούλη, Μπαλατσό, Τσουρέλη και άλλους.

Το 1947 γίνεται ο πρώτος Λαρισαίος που παίρνει μεταγραφή σε μεγάλη θεωρητικά ομάδα τον Ολυμπιακό (συνδυάζοντας τις σπουδές του στην Αθήνα) όπου αγωνίσθηκε μέχρι το 1949.

Στη συνέχεια τον κέρδισε ο σχολικός αθλητισμός αφού στη ζωή του υπήρξε ιδεολόγος της άσκησης ενώ διετέλεσε και προπονητής της ΑΕΛ στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου 1970-1971 σε τρία παιχνίδια μένοντας αήττητος. Επίσης βοήθησε σημαντικά την ΑΕΛ ως γυμναστής.

Ελευθερία