Σκληρή κριτική άσκησε κατά τις περιοδείες του σε περιοχές του νομού ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ζήσης Γρηγορίου, με αφορμή τις εξαγγελίες από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ περί κατάργησης του ΕΝΦΙΑ και αντικατάστασής του από έναν φόρο για τη μεγάλη ακίνητη περιουσία.

"Είναι ξεκάθαρο, τόνισε ο κ. Γρηγορίου στις πολυπληθείς συγκεντρώσεις στις οποίες μίλησε, πως η λογική του "Τσοβόλα δώστα όλα" έχει γίνει εμμονή στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ και όσο πλησιάζουμε στην Κυριακή των εκλογών, ο κ. Τσίπρας και οι συνεργάτες του, τάζουν τα πάντα στους πάντες".

Ο Λαρισαίος υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξήγησε επίσης πως "επειδή για μία ακόμη φορά οι "καλές" προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στα λόγια, δυστυχώς δεν βγαίνουν στην πράξη, αυτό που θα προκύψει από μία κατάργηση του ΕΝΦΙΑ θα είναι μία άγρια φορολόγηση της μεσαίας τάξης, προκειμένου να βγει ο λογαριασμός".

Ο κ. Γρηγορίου εκτίμησε τέλος ότι "με τους ιδιοκτήτες ακινήτων να αναστενάζουν εδώ και πέντε χρόνια και τον ζωτικής σημασίας κλάδο των κατασκευών να βρίσκεται βυθισμένος στο ναδίρ, η εφαρμογή μίας τόσο εξόφθαλμα λαϊκίστικης εξαγγελίας, θα τίναζε στον αέρα τα θεμέλια της οικονομίας, που κρατήθηκε ζωντανή όλα αυτά τα χρόνια με τις θυσίες των Ελλήνων πολιτών".