Την  Τετάρτη 21/1, κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Λαμπρούλη, Βουλευτή του ΚΚΕ,  πραγματοποίησε περιοδεία στο Δημαρχείο.

Σε  ομιλία του ο Γιώργος Λαμπρούλης,  ανάμεσα στα άλλα, επεσήμανε:

«Να φύγουν αυτοί και να έρθουν τα ίδια... ή δυνατό ΚΚΕ για να είναι δυνατός ο λαός;; Ποιοι, όμως, είναι οι τωρινοί «επόμενοι»; Πολύ πιθανόν, ο ΣΥΡΙΖΑ με όποια κόμματα συμμαχήσει. Και είναι αλήθεια ότι στη λογική του «να φύγουν αυτοί και βλέπουμε...» ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επενδύσει για να ξεγελάσει, να εξαπατήσει στην κυριολεξία τους εργαζόμενους και να αναδειχτεί κυβέρνηση. Και, μάλιστα, φτάνει στο σημείο να μοιράζει κάποια «ψίχουλα», αντίστοιχα με όσα υπόσχεται η ΝΔ, βαφτίζοντάς τα, «Η ελπίδα που έρχεται». Ομως, ποια είναι πολιτική τους; Τι θα μείνει στους εργαζόμενους, στους νέους, στους φτωχούς επαγγελματίες και αγρότες; Μήπως οι επόμενοι δε θα εφαρμόσουν πολιτική στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ενωσης; Μήπως δε θα επιδοτήσουν επιχειρηματίες; Μήπως δε θα διαπραγματευτούν με τους μηχανισμούς της ΕΕ τους όρους που ο λαός θα πληρώσει το χρέος, το οποίο δε δημιούργησε ο ίδιος;

Ηρθε η ώρα, λοιπόν, όλοι όσοι σκέφτονται τους «επόμενους» να σκεφτούν ότι από τέτοιους «σωτήρες» έχουν χορτάσει. Ο δρόμος ο δικός τους βρίσκεται πέρα από «επόμενους» και «προηγούμενους» διαχειριστές της αντιλαϊκής πολιτικής. βρίσκεται στην ισχυροποίηση του ΚΚΕ και στη Βουλή. Δυνατό ΚΚΕ σημαίνει δυνατή λαϊκή αντιπολίτευση.»