Το ποσό των 650.000 ευρώ δήλωσε, μιλώντας χθες σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, ότι θέλει για την ΑΕΛ ο Βαγγέλης Πλεξίδας, χρήματα που ανταποκρίνονται κυρίως στην επένδυση του αθλητικού κέντρου στα Δένδρα, για την οποία πάντως ο επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι έβαλε 1.300.000 ευρώ.

Πάντως προετοιμασίες γίνονται και στην ερασιτεχνική ΑΕΛ μπρος στο απευκταίο ενδεχόμενο η ομάδα, αν δεν βρεθεί αγοραστής, να επιστρέψει στη ΄Γ Εθνική. Τον Ιούλιο μάλιστα αναμένονται εκλογές στις οποίες αναμένεται να εμπλακούν αρκετά νέα πρόσωπα.

Ο Βαγγέλης Πλεξίδας μίλησε και για την διαφθορά και χρεοκοπία του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Αυτό έχει γίνει εδώ και καιρό. Υπάρχουν τρελοί για το ποδόσφαιρο όπως εγώ και άλλοι που βγάζουν λεφτά από το ποδόσφαιρο. Αυτούς τους ξέρει όλη η Ελλάδα. Από τότε που το στοίχημα μπήκε στο ποδόσφαιρο, όλα περνάνε από αυτό. Ο κόσμος βλέπει και ακούει. Μόνο το κράτος μπορεί να ξεκαθαρίσει την κατάσταση από τη βάση της, αλλά δεν βλέπω διάθεση να τους πειράξει». Για τους «στημένους» διαιτητές: «Ξέρετε πόσο άσχημο είναι να πληρώνεται ένας διαιτητής 3.000 ευρώ και να έρχεται να σε σφάζει; Αν εί- ναι ανθρώπινο λάθος, δεν το παρεξηγεί κανείς. Δείτε τι έγινε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, από το 82’ και μετά που βάλαμε το γκολ. Άμα δεί- τε το βίντεο θα καταλάβετε τι έγινε. Οταν εξαφάνισαν το OTE TV για να μην είναι τηλεοπτικό το ματς και ο διαιτητής έκανε αυτά που έκανε, δείχνει πως ήταν στημένος. Ζήτησα εγγράφως να αναβληθεί το παιχνίδι, κάτι που δεν έγινε και ο διαιτητής μετά το 82’ που βάλαμε το γκολ έβγαλε 14 κάρτες στη Λάρι- σα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Ηρακλή, πιστεύω πως άλλη ομάδα ενδιαφερόταν για το παιχνίδι. Δεν πλήρωσα ποτέ διαιτητή, δεν ξέρω αν υπάρχουν ταρίφες ή αν υπάρχουν υποχρεώσεις»