Δεκαεφτά Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχουν ανακοινώσει τα σχολεία όπου θα λειτουργήσουν ως Σχολικά Κέντρα Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης για τους μαθητές των ΕΠΑΛ.

Αν και προβλεπόταν η πρόσληψη 500 ωρομισθίων εκπαιδευτικών η μικρή ζήτηση που έχει το πρόγραμμα από τους μαθητές πιθανόν να έχει ως αποτέλεσμα την πρόσληψη περίπου 200-250 εκπαιδευτικών.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι στη Λάρισα που διαθέτει μεγάλο αριθμό ΕΠΑΛ και συγκροτήθηκαν 4 Κέντρα Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης οι θέσεις των φιλολόγων πιθανόν να είναι 3 ενώ άλλες τόσες θα είναι και των μαθηματικών.

Πιθανόν μέσα στην εβδομάδα να εκδοθεί η προκήρυξη που θα καλεί τους εκπαιδευτικούς να δηλώσουν τα Σχολικά Κέντρα Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης μιας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης στα οποία επιθυμούν να εργαστούν. Η πρόσληψη θα πραγματοποιηθεί με τη σειρά που έχουν οι εκπαιδευτικοί στον πίνακα των αναπληρωτών.

Σημειώνουμε ότι όσοι προσληφθούν θα είναι ωρομίσθιοι με μέγιστο αριθμό ωρών διδασκαλίας τις 8 εβδομαδιαίως ενώ οι αποδοχές τους δεν θα είναι σταθερές κάθε μήνα καθώς το ποσό θα διαμορφώνεται ανάλογα με τον αριθμό των ωρών διδασκαλίας που πραγματοποίησαν μηνιαίως.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

2 ο ΕΠΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

1 ο ΕΠΑΛ ΣΟΦΑΔΩΝ

1 ο ΕΠΑΛ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

ΤΡΙΚΑΛΑ

1 ο ΕΠΑΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

1 ο ΕΠΑΛ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ

ΕΠΑΛ ΑΓΡΙΑΣ

1 ο ΕΠΑΛ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

2 ο ΕΠΑΛ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΛΑΡΙΣΑ

1 ο ΕΠΑΛ ΛΑΡΙΣΑΣ

4 ο ΕΠΑΛ ΛΑΡΙΣΑΣ

6 ο ΕΠΑΛ ΛΑΡΙΣΑΣ (Εσπερινό)

1 ο ΕΠΑΛ Ελασσόνας