Σημαντικές δράσεις κοινωνικής ευθύνης από τη «Μέλισσα  Κίκιζας»

    -Προσφορά  500 κιλών ζυμαρικών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων

    -Εθελοντική δράσης καθαρισμού κοινόχρηστων χώρων

Με προϊόντα της εταιρείας «Μέλισσα – Κίκιζας» γέμισε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων, μετά την γενναία προσφορά 500 κιλών ζυμαρικών για τη στήριξη των δικαιούχων.

Επίσης, την περασμένη Κυριακή, υλοποιήθηκε από τους εργαζομένους της ίδιας εταιρείας,  σημαντική δράση εθελοντισμού στην πόλη της Λάρισας.

Σε συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων εντοπίστηκαν 10 πάρκα που χρειάζονταν καθαρισμό. Οι 200 εργαζόμενοι, τα στελέχη και η διοίκηση της εταιρίας με τις οικογένειές τους χωρίστηκαν σε 10 ομάδες όπου με ενθουσιασμό και ενέργεια φρόντισαν να μαζέψουν τα σκουπίδια και να ομορφύνουν την εικόνα των πάρκων και των γύρω περιοχών.

Στη συνέχεια όλοι μαζί με κυρίαρχο στοιχείο το αίσθημα της ικανοποίησης που απορρέει από την εθελοντική δράση, χαλάρωσαν τρώγοντας και ανταλλάσσοντας ιδέες για την επόμενη εθελοντική ενέργεια.

Ο καθαρισμός των πάρκων, η παροχή τροφίμων, η πρόσφατη ίδρυση της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΙΤΟΥ είναι δράσεις της ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ στα πλαίσια της εταιρικής της υπευθυνότητας που έχουν ως στόχο την τοπική συνεισφορά σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, τη δωρεάν εκπαίδευση των νέων αγροτών αλλά και την περιβαλλοντική αφύπνιση όλων μας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κος Αλέξανδρος Κίκιζας δήλωσε: «Όσο οι ανάγκες των συνανθρώπων μας μεγαλώνουν και οι πόροι του δημοσίου μειώνονται, νιώθουμε υποχρέωση να στηρίζουμε με όλα μας τα μέσα την τοπική κοινωνία. Σήμερα νιώσαμε υπερήφανοι για τον ενθουσιασμό με τον οποίο όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρίας μας αντεπεξήλθαν στο Κάλεσμα της δράσης εθελοντισμού. Ήταν μια κίνηση που είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα αλλά έδωσε παράλληλα ένα πολύ καλό παράδειγμα για τα οφέλη του εθελοντισμού  και για τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος στα παιδιά μας. Η υπόσχεσή μας είναι η συγκεκριμένη ενέργεια να είναι μόνο η αρχή μιας σειράς τέτοιων δράσεων».